polizeifurreich polizeifurreich

A ta scena jak antyterrorysta przestawia stojącego przed nim zombiaka w inne miejsce i zamyka się w łazience po prostu głupia, bo kino rżało ze śmiechu, a to horro miał być. Zapsuli już to strasznie, zobaczymy jak w 3 będzie, bo ma sie dziać już podczas epidemii w mieście.

• ekstasis

No pewnie fajne bylo jak oni zaczeli chodzic osobno ciekawe gdzie byli szkoleni :D masakra

• MartyAlencar

Nom,polscy antyterroryści są już lepsi xD
      Muszą chodzić grupowo albo chociaż by wysłali dwóch,a nie wysyłają na śmierć.
      Powinni zabrać z jakieś 3 magazynki bo:
      1. Ten Larra nie przeładował broni,ani razu,a potem zaczął gadać,że nie ma amunicji :D
      2. Niemożliwe jest,żeby w takich broniach jakie oni mieli pomieściło się tyle pocisków.

• ohjehr

Łot Hiszpanie. Polacy rozpieprzyli by ten budynek w moment :) Mi to przypomniało działania Filipińskich antyterrorystów sprzed 2 lat, kiedy na oczach całego świata próbowali wyłamać drzwi porwanego autobusu... liną...

• agahub37
    ocena: 8

co masz do re?

• The_Fallen The_Fallen

nic debilu

• agahub37

debil to twoja stara smieciu

• The_Fallen The_Fallen

Widać, że masz 9 lat.

• agahub37

a ty krzywy ryj

• Recorder

agahub37, nie zniżaj się do poziomu The_Fallen :)
              Widzisz, że to jakiś gówniarz dowartościowujący się wyzywając innych, pewnie w domu go wyzywają od najgorszych zamiast wspierać - takie już są Polskie rodziny marginesu :(

A odnośnie filmu to nie rozumiem negatywnych komentarzy. Jestem fanem serii i czekam na kolejne sequele, a jak komuś wogóle nie podoba się seria to niech nie ogląda :) REC 2 był zrobiony dla pieniędzy - to fakt. Ale warto docenić to że mieliście szanse zobaczyć co potoczyło się dalej, bo tym którym spodobala się pierwsza część napewno zachęci druga.

A co do antyterrorystów, ich gra była dziwna. Byli specjalistami, ale grali amatorów, tak jak mieszkańcy kamienicy, z tym ze posiadali wyposażenie.
              Scena w łazience, gdzie jeden z nich popełnił samobójstwo wywolala u mnie szczery smiech - bo zawsze sam powtarzalem ze zrobilbym to samo na miejscu bohaterow horrorów :D ...I bardzo slusznie.

Pozdrawiam.

• agahub37

No. hehe. masz rację. A ja też jestem fanem Rec'a. pierwsza część była rewelacyjna, druga też była dobra. amerykański remake Kwarantanna i 1 i 2 też niczego sobie. i osobiście z niecierpliwością czekam na 3część :) choć fakt parę małych niedociągnięć było. oglądałem to już dawno więc tak ze szczegółami nie pamiętam. tego typu kino jest najlepsze.

• The_Fallen The_Fallen

Gówniarz? Nie wiesz ile mam lat dzieciaku, a mnie krytykujesz. Odpowiedziałem temu debilowi na pytanie ''co masz do re'' Autor wątku nic nie ma do REC'a, a jedynie wytyka błędy filmu. Swoją drogą to debilem jest choćby dlatego, że cały czas tylko wyzywa. Owszem napisałem mu ''debil'' i go obraziłem, ale za to on jedynie stosuje szczeniackie teksty typu ''twoja stara'' lub ''krzywy ryj''.

• Recorder

Wybacz jeśli Cie urazilem określając wiek, nie wiem oczywiście ile masz lat, ale po poziomie wypowiedzi baardzo łatwo można się domyślić :P
                  Z drugiej strony skoro to nieprawda to dlaczego się oburzasz? :D

Z tego co widze to sam zacząłeś obrzucanie błotem. Sam nawet bym nie wkroczył tutaj gdybym nie zostal przez Ciebie zwyzywany bezpodstawnie od idotów w wątku REC 3, ale dobra... licz się jednak z ripostą jeśli sam zaczniesz cisnąć, bo tego nie unikniesz nawet w internecie .

@agahub37, probowalem spojrzeć na remake Rec'a, ale nie obejrzalem do końca, nie moge pojąć faktu jak można skopiować bezmyślnie film. Remake często się sprawdza jeśli wychodzi po 50 latach od oryginalu, ale bez przesady żeby na drugi rok. Dodatkowo nic nie wnosi specjalnie nowego, tylko dokladna kopia. Dziwi mnie fakt ze jeszcze Panowie Afro-Americanos, podpisali scenariusz pod swoje nazwisko -_- .
                  Co do prequela oryginalnego REC (czyli 3 część), spodziewam się że zepsują wszystko. Seria od początku slynela z bardzo realnego przedstawienia zdarzeń. Nawet aktorzy nie poznali w pełni scenariusza, aby reakcje (np. spadający strazak) byly realistyczne.
                  Trójka już po trailerze widać że jest reżyserowana tak jak wszystkie inne filmy, nie ma już tego unikatu, miejscowo nawet pozbyli się konwencji Black Witch Project (kamera), ale co by nie było czekam z niecierpliwością na premiere!

Peace.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: