madzia19729 madzia19729
ocena: 9

Ten film był przepiękny. Kiedy początkowo zobaczyłam na filmwebie, że jest to film familijny i w dodatku ma słowo "christmas" w tytule to od razu się do niego zniechęciłam bo spodziewałam się, że będzie to kolejna głupia komedia o rodzinnych świętach. Okazało się, że bardzo się myliłam. Przepłakałam większość filmu (bo ja to taka płaczka jestem:P). Film rewelacyjny. Z czystym sumieniem mogłam mu wystawić 9 i dodać do grona moich filmów ulubionych:)

• FolleRagaza FolleRagaza

Na początku również byłam nastawiana bardzo neutralnie do tego filmu. Po obejrzeniu jestem nim zachwycona. To piękny film. Również przepłakałam większość. Fantastyczny film.

• dammit

Film jest magiczny. Ciepły i wzbudza emocje. Też płakałam :P

• Sylwinka1991 Sylwinka1991
      ocena: 10

Ja też płakałam :) ale również muszę dodać, że ten film jest przepiękny :) pełen ciepła, miłości, ludzkiej życzliwości i daje do myślenia :)

• dammit

oglądam go w każde święta. :)
        zachwycający - to już dla mnie część tradycji świątecznej.
        Święta bez tego filmu to dla mnie niemal jak święta bez Kevina! :) :D

• Sylwinka1991 Sylwinka1991
          ocena: 10

No w święta to na pewno fajnie się ogląda :) tak zgodnie z tym klimatem świąt :)
          Ja na ten film natknęłam się dopiero teraz bo nie cały miesiąc temu rozpoczęłam przygodę z serialem "Supernatural" i wtedy właśnie "poznałam" Jareda Padaleckiego :) spodobał mi się w roli Sama i chciałam zobaczyć jakieś filmy z jego udziałem :)
          Jak przeczytałam opis tego filmu to od razu stwierdziłam, że na pewno go obejrzę bo uwielbiam dramaty oparte na faktach :) Oby więcej takich filmów :)

• dammit

Ja trafiłam na film przypadkowo, bo swego czasu dość często leciał na HBO. Zauważyłam tam Jareda, bo jestem na niego jak i Jensena, Mishe, bardzo wyczulona własnie z uwagi na supernatural i automatycznie zatrzymałam się na tym kanale. No i oczywiście nie pożałowałam :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: