e_rysiooo e_rysiooo
ocena: 4

Ten film w porownaniu z serialem"Odwroceni" to gniot

• krispro
    ocena: 6

prawda

• kuba001 kuba001

zgadzam się w 100 procentach

• e_rysiooo e_rysiooo

Wrecz to jest profanacja..To byl chyba jedyny dobry serial TVN...zreszta oparty na faktach..Odwroceni i Pitbull rzadza!

• nikitka19872 nikitka19872

Podzielam Twoje zdanie :) Odwróceni, Pitbull i dodałabym jeszcze pierwszy sezon Oficera! To chyba najlepsze pl seriale tego gatunku!

• Satan666Ave

Film jest skrotem serialu, wiec nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze serial super, a film do dupy o_0

• Tigercub Tigercub
      ocena: 8

@Satan, popieram ..

• h_pat h_pat
      ocena: 7

To piszą ci co mają czas na oglądanie tych gównianych tvn-owskich seriali

• pixi222 pixi222

wszystkie są gówniane ? a widziałeś chociaż 1, co ? :P:P inteligentny człowiek, żeby skrytykować powinien najpierw obejrzeć, żeby mieć podstawy.... Poza tym jakbyś obejrzał to byś wiedział, że jest kilka dobrych seriali np. właśnie Odwróceni, Układ Warszawski, Twarzą w twarz, przepis na życie....

• Widurr14 Widurr14

może będzie Ci to ciężko pojąć, ale postaram się.
      zacznijmy od prostego pytania: obejrzał[a/e]ś serial?
      jeśli tak, powinno być Ci wiadomym, iż film ten jest tylko zlepkiem kilku scen z serialu, do tego opleciony jest w gównianą historyjkę, wymyśloną podczas porannego wypróżniania.
      ja również, nie uważałem tego filmu za zły. nawet kiedyś twierdziłem, że jest całkiem dobry (szczególnie jak na polski film), ale obejrzałem serial.
      masz rację, ten film jest skrótem serialu. nie pokazuje tylko wielu wspaniałych scen, momentów. nie da się.

• Satan666Ave

gdyby pokazywal to by nie byl film tylko serial nie?

• Widurr14 Widurr14

próbujesz mnie podejść logiką?
          wątpię żeby Ci to wyszło, skoro nie jesteś w stanie pojąć tego, że film może być gniotem w porównaniu z serialem. w każdym razie możesz się starać - żyjemy w wolnym kraju.

• Havard Havard

Nie bylo mozliwosci pomiescic wszystkich watkow w dwugodzinnym filmie. Producenci, powodowani checia zysku, okroili serial do granic mozliwosci a pozostalosci na sile upchali w niespojna calosc... Nasuwa sie pytanie, czy ten film powinien powstac?

• microBeE microBeE

Popieram, ten film to tylko marne popłuczyny po serialu. A serial, to jeden z lepszych polskich, jakie w ostatnich latach widziałem w TV

• soglif3 soglif3
    ocena: 3

popieram..

• m_kubera m_kubera
    ocena: 5

Zgadzam się, że większość seriali telewizyjnych jest do d...y. Najpierw widziałem firm Świadek Koronny i uważałem że jest na 7/10, ale po obejrzeniu na spokojnie serialu to nota za film spada do 5/10 a serial oceniam na 8/10.

• Jordan66 Jordan66

Głównie za sprawą Małaszyńskiego i jego miłosnego wątku. Nie mogli zrobić filmu o tym jak polują na Blachę byli koledzy ?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: