... mam jednak do tego filmu w zasadzie tylko jedno zastrzeżenie. Otóż największym błędem tego filmu jest to, że w ogóle w jakiejkolwiek formie ukazał się na rynku. Nawet niezła historia, ale ukazana w tak karykaturalny sposób, że po prostu brak słów. Beznadziejne zdjęcia, głupia muzyka, tak tragiczne, że aż śmieszne efekty specjalne. A końcówka filmu to jakaś paranoja (plastikowy sterowiec strącony drewnianą bazooką). Dialogi? Już chyba w "M jak miłość" są bardziej zajmujące i mniej żenujące.
Nie oglądajcie tego nawet z ciekawości, bo szkoda waszego czasu. A, kolejną paranoją jest fakt, że ten "film" trwa 3 godziny! Frytkownicę do makaronu temu kto wytrzyma tyle bez przewijania. I jeszcze te przewijające się przez ekran niebieskie, snujące niecne plany kondony. Brr...
Kończę, bo i tak już za bardzo się rozpisałem na temat tego gównianego filmu. Dałbym mu ocenę 1, ale podnoszę do dwóch za śliczną Laurę Vandervoort. Ale i tak wypadła ona żenująco słabo. Nie ukrywam, że skusiłem się na to dzieło współczesnej kinematografii właśnie ze względu na ponętną kanadyjkę. Błąd.
Krótko i na temat: olać to coś sikiem koszącym i nigdy, przenigdy nie dać się skusić na seans!
- filmweb24
- filmweb24
- newsy
- recenzje
- publicystyka
- powiększenie
- premiery i zapowiedzi
- repertuar kin
- DVD/Blu-ray
- filmweb poleca
Polecane wiadomości - baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-