Horses Horses

Żółwik Sammy zachwycił mnie wspaniałą animacją i pięknymi kolorami. Ogólnie bajka nie spodobała mi się, gdyż jest skierowana głównie do młodszych widzów. Mój młodszy brat, wtedy chodził do 1 klasy, był w kinie i film podobał mu się średnio. Ma bajeczną fabułę.
Oceniam na 7, gdyż nie jestem z takiego typu osób, które dają 1 lub inną słabą ocenę tylko dlatego, że film nie jest w ich typie.

• lukasz12548 lukasz12548
    ocena: 8

Taaaak! Animacja jest cudowna w tej bajce.
    Już sporo naoglądałem się takich animacji i z góry mogę powiedzieć, że pod względem technicznym jest u mnie na wysokim miejscu.
    Również się zgadzam, że bajka jest idealna dla dzieci, ponieważ nie dość że bawi to uczy. Ekologia, przyjaźń, poszukiwanie przygód i również miłość. Te elementy które wymieniłem nie są oczywiście tylko dla dzieci, ale również dla starszych widzów (np. takich jak ja). Czasami mam już dość w takich animacji w których występuje brutalny humor itp. a ta bajka jest miła odskocznią w świat miły, kolorowy z niezwykłymi przygodami.
    Choć nie ma tu takich scen wzruszających jak w Toy Story czy Wall-E (wg mnie jak na razie najlepsze animacje pod względem fabuły) to śmiało mogę stwierdzić, że jest to tytuł dorównujący nim.
    Polecam! :)

• lukasz12548 lukasz12548
      ocena: 8

Oczywiście chodziło mi o Toy Story 3:)

• Horses Horses

Zgadzam się. Choć muszę się przyznać, że mi Wall-E nie przypadł do gustu... Toy Story jak najbardziej =)

• ThePanB ThePanB
    ocena: 3

Bajka o niczym. Krótko i na temat, nie ma się nad czym rozwodzić.

• Kasiuur Kasiuur

właściwie zgadzam się. dla młodszych widzów czemu nie, ale nie powiedziałabym, żeby w jakiś spektakularny sposób zapadała w pamięć. animacja moim zdaniem niezbyt zachwycająca, "poprawna" ale szału nie ma.
      sama historia miejscami wydaje się być nieprzemyślana. wątki były momentami pomieszane, odnosiłam wrażenie, że nie są to przemyślane decyzje ale przypadkowe działania scenarzysty
      to z mojego punktu widzenia.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: