wafel89 wafel89
ocena: 8

Przydałoby się założyć temat z najlepszymi cytatami z filmu. Wpisujcie jakie pamiętacie.

• adasgrz9
    ocena: 6

"Bo jak byłem mały, trochę młodszy, ku...wa, Jezu! Ci ludzie brali do nosa, to takie straszne, okropne... A TO NIE JEST OKROPNE!!!"

• dayev dayev
    ocena: 10

(po wciągnięciu)
    " - ...gryzie...
    - Gryzie to komar w dupę!"

• szymonhawaj

"podoba Ci się ten w ogóle las? Wiesz, że ja się tu wychowałem?

• pan_dziejaszek pan_dziejaszek

Cały monolog Oberdilera wymiata. Przyjeb se sam.

• wielkie_jol wielkie_jol

"moi koledzy szklanki jedzą, chcesz? dobre, brązowe słyszałem że kórwa lepiej wchodzi, masz kórwa, co? no masz..." :) mistrz

• supaflyb33 supaflyb33
    ocena: 10

Osobowość socjopatyczna, znacznie upośledzająca zdolności adaptacyjne, uzależnienie od środków odurzających w fazie ostrej. Dalsze leczenie gdzie ? : monar i poradnia zdrowia psychicznego .

• iwett21

setka setka setka do noska jest to pięknie jest to ładnie , Jes madafaka siet pis i ch_j

• Finalny_Odbiorca Finalny_Odbiorca
    ocena: 6

Może nie cytat to scena, w której facet po wypaleniu zielska mówi, że umiera. Bardzo przejmująco jest to zagrane

• goro84 goro84

to sie wciąga a nie dmucha. to nie saksofon!!

• Emelie Emelie

"Ja lubię celebracje, dla mnie to jest jakiś taki rytuał, dla mnie to jest coś kultowego wiesz po prostu wciągnięcie tego do nosa co nie wiesz z wodą to jest dla mnie jakieś takie zmarnowanie Władka wiesz tzn. wiesz czasami samego Władka to ja też czasami wiesz no bo wje bany jestem Dla mnie liczy się też same wciągnięcie do nosa taki rytuał wiesz" :D

• zukenzo

przestań rycerzu goudy !!! :P
    lipa po wciagnieciu zaczyna kaszleć- ,,co ty k...wa grype masz???,,
    ,,ty k...wa juz widze wy k...wa cała mafia filmowa dragi I love you,, :P

• wafel89 wafel89

a to nie było w drugiej części? :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: