martin34 martin34

Bardzo dobry film,jeden lepszy z tego gatunku.

• Leri1 Leri1
    ocena: 5

hahaha nie

• martin34 martin34

kwestia gustu,ocena 6,3/10 wg mnie troche zanizona blizej 7 byloby ok.Moja ocena moze troszke zawyzona bo lubie filmy historyczne ale nie widze powodu do smiechu.

• Metalheart Metalheart

Też dałem 9, dobrze się oglądało, zwłaszcza realistyczne brutalne sceny walk:)

• Leri1 Leri1

przeciez ten film nie widzial realizmu nawet przez lornetke... to juz Wladca Pierscieni byl bardziej realistyczny! film zasluguje na 3 ale sieczka byla dobra mimo, ze nierealistyczna, no i "dowodca zlych" byl prawdziwym bad ass :)

• Metalheart Metalheart

Jedno nierealne było to, że kilku facetów powstrzymuje armię wrogów:)

• Leri1 Leri1

a scena jak koles poltorarecznym mieczem przecina bron przeciwnika a potem jego mimo ze byl w skorzanej cwiekowanej zbroi, a bog jeden wiec co pod spodem... hah..

• Metalheart Metalheart

Moźe to była zbroja made in china:)

• Leri1 Leri1

hmm oczywiscie ze kwestia gustu, sam lubie filmy historyczne, ale ten jest bardzo hmm.. naciagany. Mialem w zyciu okazje zajmowac sie historia i bronia biala, jak i fechtunkiem i nie tak to wyglada jak ukazano to w filmie.

• martin34 martin34

moze wlasnie dlatego oceniasz ten film tak krytycznie.Ja lubie takze troche bajki i basnie historyczne i oceniam film nie pod katem realnosci ale czy dobrze sie bawie,dobrze sie film oglada i jakie wrazenie na mnie zrobil,a ten zrobil bardzo dobre.przymykam oko na realizm bo przeciez kino rozrywkowe to takie bajki..Jak chce ogladac czysty realizm to ogladam reportaże,czy dokument.Pozdro.

• sitall

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• martin34 martin34

ale twoj ojciec blad zrobil..oj:)

• Leri1 Leri1

nawet w bajce przyda sie odrobina realizmu, mysle ze 5 to dobra dla tego filmu, ale to moje zdanie, jelsi film Ci odpowiadal to b. dobrze :) ja tam wole 13 wojownika :D

• martin34 martin34

13 wojownik tez byl spoko,dalbym mu 8/10 i nie wnikam czy wszystkie sceny tam byly realistyczne bo moim zdaniem nie o to glownie w kinie chodzi.:)

• Leri1 Leri1

no to dobrze, ze dogadalismy sie :) kazdy wytlumaczyl swoj pkt widzenia i to nawet bez rozpierduchy na forum, moze jeszcze jest szansa dla filmwebowego forum :) pozdr

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: