sitall

Ten film jest rzadki jak gówno po 10 browarach na drugi dzień!!!! Ale czego można było się
spodziewać jak główną role gra James Purefoy a reżyserem jest pan nikt.

• Hidekiryu Hidekiryu

Może oglądałeś ten film właśnie po 10 browarach ;]

• sitall

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• Hidekiryu Hidekiryu

Biedaku, na jakie rzeczy ty sie w życiu napatrzyłeś :(

• sitex sitex

jak masz srake po 10ciu browarach to cienias jestes

• Kurunir Kurunir

Wnioskuję oprócz innych wniosków, że nie lubisz Jamesa. Dla mnie aktor już za samą genialną kreację Marka Antoniusza zasłużył na dobrą pamięć. Powinien więcej dobrych ról dostawać, na pewno by im sprostał.

• sitall

w Rzymie mu się udało, oglądałem cały serial i zgodzę się z tobą że zagrał dobrze ale ten fil jest po prostu cienki... Nie chce się tu juz wypowiadać dlaczego itd. poprostu niczym mnie nie zaskoczył, wszystko wydawało się banalne udawane i na siłe, do tego nudne. Ale jeżeli uważasz inaczej to ok , nic mi do tego

• Kurunir Kurunir

Nie jest to arcydzieło, ale zagrał przynajmniej znośnie. Wierzę, że Rzym to nie był przypadek. Po prostu - z jednych ról więcej wyciśniesz z innych mniej.

• Dorota_Kolmus Dorota_Kolmus
    ocena: 10

"Pan nikt" to ma sraczkę po browcach,jestem kobietą i potrafię wypić prawie 10 browarow nie mając na drugi dzień żadnych dolegliwości gastrycznych...

• sitall

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• Dorota_Kolmus Dorota_Kolmus
        ocena: 10

Ty się o mój kibelek i moją kasę nie martw ok?

Nie jesteś facet bo masz sraczkę po piwach-cienki jesteś i kropka.

• Psychosis7 Psychosis7

Chłopcze, nie pisz po pijaku opinii na temat filmów, bo wychodzą takie bezinteligentne posty, jak Twój. Obejrzyj film jeszcze raz, na trzeźwo, a następnie (również na trzeźwo), umieść komentarz. Twa argumentacja co do słów: "co za gowno!!!", utwierdza mnie jedynie w tym, żeś jest totalnym idiotą, jak i imbecylem. W ogóle, to co piszesz, jest na poziomie człowieka, który na codzień otacza się w syfie, kile i mogile, jak to się mówi. Hah - tyle mógłbym powiedzieć na koniec, lub napisać po prostu, co też robię.
    P.S. powtórzę raz jeszcze: ogarnij japę, zanim coś napiszesz i nie pij tyle, bo Cię zjedzą krokodyle...

• Guruth_yave Guruth_yave

Racja racja, ale niestety także racja pana wulgarnego, bo film jest naprawdę... kupą.
      Zwłaszcza od strony historycznej, logicznej, rzeczowej, spójności akcji.
      Jedyne co mi się podobało to realizm tego jak się zachowa ciało człowieka po spotkaniu z ostrzem miecza dwuręcznego.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: