wojtek_pasiak
ocena: 9

...StarCraft i Starship troopers.
No kocham tą grę i kocham ten film, to jest po prostu przepiękne!!! :)

• rumpel86 rumpel86

Ja też uwielbiam obie te produkcje. Szkoda tylko że gra w Starcrafta nie zawsze kończyła się takimi sukcesami jakie odnieśli nad robalami żołnierze ze Starship troopers.

• lordzik lordzik

pojecie o kosmosie, tzn. wszechswiecie? nie badz smieszny

• wojtek_pasiak
      ocena: 9

przepraszam niezmiernie, jeśli swoją ignorancją obraziłem twoje uczucia

nigdy więcej

• lordzik lordzik

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• Bodzepor Bodzepor
          ocena: 8

Pomyliłeś strony, zboczeńcu.

• Bodzepor Bodzepor

Jeśli chodzi o typowo wojenne SF, to jest jeden z najlepszych filmów, a rozmachem mało który mu dorównuje.

• Ottiss14 Ottiss14

Film ten jest strasznie wciągający. Oglądam go dosyć często ,bo ta iście nietszche'ańska witalność bohaterów jest naprawdę budująca. Ładuję przy nim akumulatory. Przerysowanie jest w nim piękne ,jak w Robocopie ,i celowe ,tak samo z grą aktorską która nie powala ,bo ci ludzie nie mają być wyrażającymi swoje emocje rozlazłymi "postępowymi" cipkami ,tylko ludźmi wychowanymi w bardzo specyficznym społeczeństwie. Film jest prosty bo gdyby miał być kręcony na dzisiejszą modłę do by nie osiągną statusu kultowego.
      Dlatego zarówno remake Robocopa jak i Starship Troopers są skazane na porażkę.
      A to jest jeden z moich ulubionych filmów i bezsprzecznie najczęściej przeze mnie oglądany.

• Ottiss14 Ottiss14

Tak na marginesie dodam ,że w wersji uncut jest ,że ta brunetka zaraz po otrzymaniu informacji o śmierci swojego lubego puściła się z tym pilotem co do niej cholewki smalił. W wersji standardowej tego nie ma.

• Bodzepor Bodzepor

Ja miałem na jednym z moich ostatnich VHSów taka wersję, w której Carmen wysłała Rico filmik, na którym robiła taniec erotyczny.:P

• Ottiss14 Ottiss14

Yyyy....no to ja nie znam takiej wersji ,znam tylko taką ,gdzie jest dodane kilka mniej ważnych scen w tym właśnie ta zdrada (tzn. pozostawiona w domyśle).

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: