The_Darkest_Charlotte The_Darkest_Charlotte

mam pytanie, czy Obeliks naprawdę skonsumował bestię? bo ja zawsze myślałam że tam jej nie było tylko był straszny tunel z wyjściem na miasto. Co wy sądzicie?

• ZupkaChinska ZupkaChinska
    ocena: 10

Myślę, że ją zjadł. W końcu to Obelix.

• nic_mi_nie_jest nic_mi_nie_jest

jak dla mnie to był to poprostu straszny tunel przez ktory trzeba bylo poprostu przejsc a na koncu bylo wlasnie wyjscie na miasto. chyba ze ogladalem jakas okrojona wersje ;d

• Authorius Authorius
    ocena: 7

Mi sie wydaje że ta domniemana bestia to tylko zwykła ściema żeby tylko ich (Asterixa i Obelixa) tylko przestraszyć i zniechęcić od wykonania zadania. Chociaż z drugiej strony.... po wyjściu z jaskini Obelix powiedział: "Jednego na trawienie" to może rzeczywiście ją zjadł tyle że nie pokazali jej jak wygląda

• kendo777 kendo777

Tak, zjadł.

• xkx xkx

Zawsze, od dziecka, wierzyłam, że ją zeżarł :]

• Kikispy Kikispy

Oczywiście, że ją zjadł! Zwłaszcza, że była pora obiadu ;)

• Teddy_Picker
      ocena: 9

Kiedyś myślałem, że zjadł. Po dzisiejszym seansie wydaje mi się, że to zadanie było bardziej aluzją do walki ze sobą i własnym strachem ;) a bestii nie było ;)

• buszasz buszasz
    ocena: 9

Ja nigdy, jeszcze jako kilkuletnie dziecko, nie mogłam uwierzyć w to, żeby Obelix rzeczywiście zjadł tę bestię. Sądzę tak, jak i inni tutaj - że bestii nie było, chodziło o pokonanie własnego strachu. A dlaczego utrzymywał po wyjściu, że ją zjadł? A może dlatego, żeby nie robić szumu twierdzeniem, że pogłoski były nieprawdziwe...? ;)

• Prazma Prazma
    ocena: 8

Ja do dzisiaj myślałam, i innej opcji do siebie nie dopuszczałam, że to był zwykły tunel bez żadnej bestii i chodziło o zmierzenie się z własnym strachem. Nie przypominam sobie, żeby Obelix mówił cokolwiek o tym, że zjadł potwora. Była 12:12 i poprosił o "jednego na trawienie", ale wiązałabym to raczej z jego przekonaniem, że zaraz się naje. Teraz to już sama nie wiem :O

• Gh0st Gh0st

Chyba jednak zjadł :P
    http://youtu.be/OmZkeBv3uFc

• kendo777 kendo777

Wiadomo, że zjadł.
    Przecież to tak oczywiste, jak to, że Ziemia jest okrągła:D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: