Bon009 Bon009
ocena: 1

I jak ktoś ma powyżej to dawać zakaz wstępu. Film wybitnie durny i głupi przeznaczony chyba tylko dla nastolatków ktorzy jarają się parkourem czy jak to sie tam zwie.

• Patryk244 Patryk244

całkowicie nie zgadzam się z tą wypowiedzią dla mnie film bardzo dobry .

• Bon009 Bon009

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• gerwazy_3

Napisał co wiedział szczyl który przez prawie 3 godziny oglądał bajke z latającymi smokami i niebieskimi pseudoludzikami, a potem ocenił ją jako arcydzieło, rzeczywiscie ta bajka nie była durna, ani głupia i z pewnościa przeznaczona dla osob powyzej 18 roku zycia, no i realizm az z niej kipił. Prawdopodobnie masz jakies 15 lat i przerosniete internetowe ego, zyjesz w swiecie fantazji, nie masz pojecia o sporcie (szachy sie nie liczą) i jeszcze nie dostales porzadnego strzala w niewyparzony ryj, zebys sie wkoncu obudzil i wrocil do rzeczywistosci, a to wszystko przez to ze jestes je*anym NERDEM. Ja ci gratuluje głupoty, a twoim rodzicom odwagi, ze zamiast spuscic cie tuż po urodzeniu, postanowili takie gówno wychować. Najwidoczniej jednak przeliczyli sie co do swoich mozliwosci i efekty widzimy powyżej. Chciałbym ci napisać że ty IQ odziedziczyłeś po kiblu do którego cie wysrano, jednak nie bede uwłaczał klozetowi.

• Patryk244 Patryk244

Krytyk filmowy się znalazł.

• Bon009 Bon009

http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/O+c...
          ten link dla takich ignorantów jak ty gerwazy wtedy się dowiesz czemu dałem dyche awatarowi a takrze czemu takie załosne ludziki jak ty mówią na ten film w ten a nie w inny sposob. Pozatym w filmach SF nikt nie szuka realizmu dlatego sa one SF a tu mam niby sensacje z bandą dzieciaków z ulicy ktorzy opanowywuja najbardziej strzezony budynek w kraju bueheheh. Dziekuje dobranoc.

• gerwazy_3

Nie zamierzam czytac twoich bredni, bo avatar jest arcydzielem tylko dla nastoletnich ciot i pedałów, a zdanie takich frajerów mnie nie obchodzi. Do tego dochodzą twoje błedy ortograficzne typu "takrze" i juz wiadomo ze nie nalezy cie traktowac powaznie.
            Ps. Szukasz realizmu w KINIE AKCJI, hahaha- nie mam pytan. Gdyby filmy akcji miały byc realistyczne to krecone by byly same przepychanki pod miejscowymi dyskotekami i poscigi policyjne. Jestes idiotą.

• Bon009 Bon009

• gerwazy_3

Ty mi ryj obijesz? Dziecko, napisalem to juz raz, ale powtórze bo jestes tak ograniczony intelektualnie ze nie przyswajasz informacji. Wyjdz wkoncu ze swiata fantazji bo nadal tkwisz w tym swoim avatarze. Jestem z poznania, wiec smialo wpadaj jesli chcesz swieta spedzic na szpitalnym łozu wieszaku. Tylko pamietaj ze nie spotkamy sie w grze komputerowej, a w rzeczywistym swiecie, a tu jestes pi*da z 30 na bicepsie i 60 kilo na wadze, mokry i w butach. Podaj mi swoj numer telefonu, a ci przedzwonie z dokladnym miejscem spotkania i zobaczymy jak bedziesz kwiczał poza forum.Twierdzisz, ze skoro mi sie podoba 13 dzielnica, czyli w skrocie mowiac fajne auta, bijatyki i parkour, to jestem dzieciakiem, ale za to ci sie podoba avatar- niebieskie ludziki, latajace smoki, wyimaginowany swiat, i mam cie uwazac za doroslego? Wez sie wiecej nie kompromituj czlowieku.

• Bon009 Bon009

• gerwazy_3

Autor postu powyzej, tą wlasnie wypowiedzia pokazal najdoglebniej swoja inteligencje. To ze jest dzieckiem ponizej 15 roku zycia juz wiem, a prawdopodobnie jest tez niedorozwiniety i ma problemy emocjonalne. Nie wiem czy jestes tego swiadom ( nawet nie wiem czy czegokolwiek jestes swiadom). ale wlasnie obnazyles swoje slabosci. Sadze ze dalasz dyskusja nie ma sensu, wystarczy ze ktos przeczyta twojego posta powyzej, a odrazu wyrobi sobie odpowiednie zdanie na temat twojej osoby. I nie musisz oklamywac samego siebie, dobrze wiem ze przeczytales mojego posta, tak jak przeczytasz tez tego. Gdy tylko chciałem bys podal mi swoj numer telefonu, posrales sie w pieluche, wiec kogo ty nazywasz internetowym kozakiem gowniarzu? Ja nie bede oryginalny i zycze ci wesolych swiat, bo zdaje sobie sprawe ze zycie codziennie kopie cie wystarczajaco mocno po dupie, a twoja egzystencja jest jak powolna eutanazja.
                    Ps. Ty nawet nie umiesz szczekac jak mały piesek, tylko piszczysz jak świnka morska :)

• Bon009 Bon009

ta ta pogadaj se do joli szkoda na ciebie słów molu internotowy co uważa że wszystkie rozumy pozjadał :)
                      W sumie takich lamusów tu pełno tak więc jeden więcej jak ten powyżej nie robi różnicy

• gerwazy_3

Dostales ode mnie solidna lekcje pokory i mam nadzieje ze na drugi raz sie porządnie zastanowisz zanim najdzie cie chec na pisanie kolejnych pierdół.
                        Zegnam

• polizkrety

Jak ja uwielbiam takich trollow jak Bon009

Pozdrawiam wszystkich trollow!

• Demolo Demolo
                            ocena: 8

Bon009.Co to jest? ;) "puźniej" zobaczę haha ;)

• Demolo Demolo
                              ocena: 8

a przepraszam-miało być "pujdzie" też do końca nie czytam tych wymiocin.;)

• BartoszQ15

Hhaahaahahh czytajac niektore wypowiedzi niezle sie usmialem... Kochane trolle. :)
    A prawda jest taka, ze oboje jestescie zalosni. Klocic sie o swoje gusta filmowe? To przejaw debilizmu. Niektorym moga sie nawet podobac stare filmy dokumentalne, ale czy to powod aby wyzywac ich od sztywnych idiotow ? Nie, bo rodzaj filmow ogladany przez czlowieka nie swiadczy o jego charakterze. Pisaliscie tez, ze to, ze ktos kto lubi 13 Dzielnice swiadczy o jego gowniarskim wieku - no calkowicie bez sensu stwierdzenie nie majace zadnej argumentacji.
    Oboje jestescie pieprznieci, umawiacie sie na bicie a i tak do tego nie dojdzie. Idioci.

• Bon009 Bon009

• BartoszQ15

Nie jestem idiota aby dac Ci sie sprowokowac do klotni, dlatego przemilcze to co napisales i zakoncze temat tym, ze druga czesc 13 Dzielnicy nie jest rownie dobra jak jedynka, ale malo jej brakuje. I mimo pewnego dystansu do idealu, dam 10, ponewaz nie znudzil mi sie on po obejrzeniu poraz trzydziesty. Dziekuje dobranoc.

• KxOxSxTxExK KxOxSxTxExK

Bon009 ty ddzieciaku żal mi cie 1/10 tak to możesz siebie ocenić pewnie jesteś dzieckiem z żółtymi papierami co zamiast chodzić do przedszkola siedzi przed kompem i się podnieca wystawiając komentarze. Jesteś wybitnie durny i głupi
        I tylko dziecko potrafi robić takie błędy
        acha
        dowartosciowywuje
        skoorvysyjski
        takrze
        opanowywuja
        Dalej mi się już nie chce wymieniać idź się lepiej do szkoły naucz pisać wyjdź z piżamki to wtedy możemy pogadać.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: