ogien94 ogien94

Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony tym filmem,gdyż byłem przekonany ,że to będzie kolejny gniot typu High School Musical.Film oglądało się całkiem przyjemnie,momentami był naprawdę śmieszny.Widać ,że Efron pokazuje,że potrafi nieźle grać i nie chce być wyłącznie kojarzony z rolą w SCM..Jak dla mnie 7/10.

• gosia4 gosia4

Również pozytywnie zaskoczona! Parę już podobnych widziałam, ale ten zaskoczył końcówką, przynajmniej mnie. Chociaż też nie wiadomo dlaczego? Końcówka taka sama , jak w większości podobnych, a jednak inna. Suma sumarum coś ma ten film w sobie!

• marcin199518

Mnie tez mile zaskoczył!

• Ania3031 Ania3031
    ocena: 8

Fajny, myślałam że będzie jakiś głupkowaty filmik z Efronem, ale jestem zaskoczona bo to dobry film.

• martas92 martas92
    ocena: 6

Też mnie zaskoczył. Szkoda tylko, że końcówka trochę zbyt moralizatorska.

• kizmiz kizmiz
    ocena: 7

Hahaha! I mnie też. Przez przypadek włączyłam w telewizji, wciągnęłam się i obejrzałam do końca, a przyznam, że byłam nastawiona trochę negatywnie (jak w przypadku większości osób - skojarzenia z hsm), myślałam, że Efron to tylko kolejne bożyszcze dziewczynek z podstawówki, a tu miłe zaskoczenie, bo zdobył moją przychylność, spokojnie mogłabym to drugi raz obejrzeć. Nawet mi się łzy w oczach pojawiły jak oglądałam zmagania tego jego kolegi w podrywaniu dyrektorki, no ale ja ryczę na wszystkim ;).

• niepokorna_ja. niepokorna_ja.

a jednak Efron pokazał coś więcej niż tylko rolę w musicalu dla 10-latków.

• kokosoweniebo

Prawda, byłam oczarowana jego umiejętnościami, wykroczyły daleko ponad moje przewidywania. Cieszę się, że grał tak emocjonalnie.

• andrew290 andrew290
    ocena: 6

Film niezły! Oglądałem ze względu na to że grał Matthew Perry Szkoda że tak mało wystąpił. Ale ogólnie jestem zadowolony. Ned był według mnie najlepszą postacią.

• kometa2421 kometa2421
    ocena: 9

też jestem zaskoczona ale, jestem na tak. ten film jest dobry.

• Peterson_B Peterson_B
      ocena: 8

Wszyscy są zaskoczeni:) ja też byłem zaskoczony jak poszedłem na ten film do kina z dziewczyną. Wtedy byłem nastawiony negatywnie, bo byłem pewien, że ta lalunia Efron nie umie grać w filmach. Tak to jest jak ktoś od początku wyrobi sobie renomę na filmach dla głupich nastolatek typu High Schol. A tu proszę. Zmieniłem zdanie o nim po tym filmie go gościu naprawdę dobrze zagrał, tak dobrze, że w pełni kupiłem postać którą grał:) a film rewelacyjny jak na komedię familijną gdzie nie ma przekleństw, gołych cycków i bzykających się na siłę licealistów. Mądry film z przesłaniem i do tego śmieszny. A Ned wymiata:D:D:D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: