tynarus120 tynarus120

który film lepszy ?

• Gallean Gallean
    ocena: 7

Lepszy 2012 efekty itd. tylko bohater zawodzi tzn "SUPERBOHATER" bo tylko tak mozna opisac czlowieka ktory cudem uchodzi smierci kilkanascie razy. ta postac glownie psuje caly film ktory naprawde fajnie sie oglada

• BialyZorro BialyZorro

Wg mnie zdecydowanie pojutrze :)

• meg_82
    ocena: 8

dla mnie tez pojutrze ciekawszy, przede wszystkim nie jest taki dlugi i nie ciagnie sie ze zbednie dodanymi scenami. fakt efekty w 2012 niezle ale dluzyl mi sie cholernie z 40 minut bym wykasowala

• Bon009 Bon009
      ocena: 3

Zdecydowanie pojutrze nie było tylu absurdów

• Wentzy Wentzy
    ocena: 8

Mnie o wiele bardziej podobało się 2012. Lepsze efekty specjalne i muzyka.

• carlosss00 carlosss00

Jak dla mnie "Zapowiedź" kładzie obydwa filmy, ale oooops, tego nie było w pytaniu.

• wcilor

Zapowiedź? No tak w sumie fajny, ale to ufo na końcu... Zepsuło mi cały film.

• carlosss00 carlosss00

To nie było ufo. Raczej anioły w czymś imitującym kometę. W dodatkach po części wyjaśniają.

• Robert_Sawyer Robert_Sawyer
    ocena: 2

Zdecydowanie Pojutrze, który był chyba najlepszym filmem w karierze Emmericha, natomiast 2012 to z kolei jego najgorszy gniot. Oceniłem tak a nie niżej przez niewykorzystany potencjał tematu i efekty, które mimo, że jawnie robione na siłę są, przyznaję, imponujące.

• JP3 JP3

po jutrze... 2012 to gówno nad gównami

• TomeQ14
    ocena: 4

raczej... który film gorszy

• witek966_2

zgadzam się z przedmówcą, raczej powinniśmy debatować który gorszy..Oba to badziewia totalne, zresztą tudno szukać u tego reżysera filmu przyzwoitego..

• Vaylander Vaylander
    ocena: 4

Pojutrze to jeden z niewielu filmów katastroficznych, które toleruję. 2012 to gniot.

• RobertDee RobertDee

Oba do kitu

• elvira_ elvira_

"który film lepszy ?"
    Raczej "2012", ale obydwa są wprost rewelacyjne i oczywiście są to najlepsze filmy katastroficzne jakie powstały.

• MINTOR1994 MINTOR1994

Z 2 złego już pojutrze jest nieco lepsze.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: