florion3 florion3

Koniec świata w 2012 roku będzie wyglądał całkowicie podkreślam CAŁKOWICIE inaczej niż ten który widzimy w filmie! Niby apokalipsa a gówno pokazali w tym filmie. 1/10. Najlepszy film tego gatunku z oceną 10/10 będziemy mogli obejrzeć już za rok. Na żywo za darmo dla każdego:) Premiera w grudniu 2012 roku dokładna data jeszcze nie jest znana.

• użytkownik usunięty

najlepszy zrobi Micheal Bay,ale dopiero w 2014 jak nie wierzysz sprawdz w profilu rezysera to będzie najlepszy film z tego cyklu,bo do tej pory z fajnego klimatu science fiction zrobiono tandetny gniot

• florion3 florion3

No to zrobi go chyba posługując się kamieniami i piaskiem bo wątpie żeby po tym całym spustoszeniu w grudniu 2012 zostało coś ze sprzętu, i kij wie czy on sam wogóle przeżyje.

• użytkownik usunięty

ja myslę,że jednak nie zapomniałeś o efektach specjalnych na pewno zostaną komputery,blondyka i ocaleni z katastrofy

• florion3 florion3

:)

• bzykus100 bzykus100
            ocena: 6

idź się lecz . Nikt nie wie kiedy się świat skończy , a jeśli się będzie miał skończyć to jedynie w wyniku jakieś wojny . Każdy kto wierzy w jakieś kretyńskie daty śmierci jest żałosnym , poganinem i heretykiem . Ja w sowim życiu już przeżyłem 5 końców świata .

• SeloD SeloD

Czyli w 2012 roku będzie kolejny koniec świata, który.... przeżyję... mam niezłą średnią.. to już chyba z 15-sty w moim życiu. Dyrdymały o końcu świata w 2012 są tak samo sensowne jak ten film, Nibiru i ścinanie sekwoi za pomocą ciupagi.

Ps.
    No chyba, że końcem świata nazwiemy występ reprezentacji Polski na ME - ale to już zupełnie inna historia :)

• florion3 florion3

Nie wiem o czym Ty bredzisz ale mniejsza o to, jedyny koniec świata o jakim słyszałem ma nastąpić w 2012 roku a wszelkie inne daty to ściema. Dowodem na to jest, że powstały już trzy filmy bazujące właśnie na dacie 2012 grudzien:) O innych datach filmy nie powstają bo to bzdura. Tylko 2012 to jest Oficjalna Data końca świata tylko debil o tym nie wie.

• SeloD SeloD

Hehehe... Co ja bredzę? Szydzę z całą świadomością z ludzi twierdzących, że w 2012 roku będzie koniec świata :) Czysty skrystalizowany sarkazm.
        Skoro dla Ciebie dowodem na koniec świata jest to, że ktoś zrobił kilka produkcji z tą właśnie tematyką to gratuluję :) A pomyślałeś może, że tego typu filmy powstają aby zarobić jak najwięcej na aktualnie obowiązującej modzie? :) teraz na tapecie jest 2012... dawniej inwazja z Marsa, 2000 rok czy asteroidy itd..
        Ps.
        Jeśli Twoje posty nie są kiepskiej jakości prowokacją to właśnie Ty jesteś osobą, o której wspominasz w ostatnim zdaniu :) Pozdrawiam i życzę mniej stresu związanego z 2012 rokiem hehehe :)

• florion3 florion3

Kto myśli że w 2012 nic sie nie stanie to debil.

PS. Ty właśnie tak myślisz:)

• SeloD SeloD

będę miał to na uwadze. Do zobaczenia zatem 01.01.2013 :)

• florion3 florion3

Sprostowanie: Do zobaczenia zatem 24.12.2012 :)

• Bon009 Bon009
                ocena: 3

florion3 to po hooj oplacasz rachunki badz twoi starzy powiedz calej swojej rodzinie zeby nie placila podatkow przez rok ci najwyzej wykreca sprawe o eksmisje ale i tak sie nie masz o co martwic bo przeciez w grudniu padnie cała gospodarka i nastapi globalny koniec.
                Co do końców świata tez juz kilka przezyłem swego czasu głono było w 1999 potem odroczyli bo niby było jakies przesunięcie w kalendarzu, teraz nibiru, komety przebiegunowania kurde :) to po co ja wogóle place podatki moze pozyje se lajtowo przez ten rok i miesiac, a jak dozyje 2013 i beda chcieli mnie wyzucic ty za mnie splacisz zalegle swiadczenia ok ?

• Gorn221 Gorn221

florion3 ty jesteś prowokatorem czy debilem?

• florion3 florion3

Jestem Twoim panem :)

• Gorn221 Gorn221

Ale śmieszne nie no ku*wa mądrzejszej odpowiedzi się nie mogłem spodziewać po takim łatwowiernym medion frajerze. Idź się zabij 22 grudnia będzie mniej debili

• florion3 florion3

A żebyś wiedział że to zrobie:) Wole bez bólu niż zostać żywcem spalonym rozerwanym przez Bóg wie co! Meteoryt palnie czy lawa z ziemii tryśnie? Brrr nie chce o tym nawet myśleć!!

• morgana000 morgana000

o ja pier, nie wierze, ze tacy debile istnieją...

• tytan5017 tytan5017

Sprostowanie do zobaczenia 21.12.2012 roku ;D

• morgana000 morgana000

dokładnie, za pare miechów wszyscy sie tu spotykamy i otwieramy szampana! tylko niech nikt nie zapomina!

• Czerwona_azalia Czerwona_azalia

Hahahaha :D kolego, merry me ;)

• ruda72 ruda72

Masakra koleś jeśli nadal twierdzisz, że 2012 to ostatni rok Twojego życia haha. Pewnie gdy nastąpi ten Twój przewidywany dzień, to ze strachu będziesz miał zawał i faktycznie to będzie Twój koniec świata, rozbawiłeś mnie na całego :) GRATULUJĘ ;)

• HollywoodDirector HollywoodDirector
            ocena: 9

Ale ty tak serio?
            Na prawdę sądzisz, że nastąpi koniec świata?
            A wiesz skąd to się w ogóle wzięło?
            Z tego, że jak jakiśtam lud (?Majowie?) tworzył swój kalendarz, to skończył właśnie na tej dacie, bo uznał, że i tak do tej pory ich ktoś wytępi, albo wyginą. Uznano, że i tak za dużo czasu zaplanowano.

• Kasiuur Kasiuur

dowodem na koniec świata jest fakt, że powstały już o tym trzy filmy? a nie jest to przypadkiem jeszcze jedna okazja do tego, żeby zbić kasę na stworzenie filmu który najpewniej będzie kinowym hitem gdyż traktuje o współczesnym zagrożeniu, faktycznym bądź nie ale jednak o takim, o którym często się mówi? i okazja do zbicia kasy? to jest naprawdę kiepski argument, jeśli faktycznie chciałbyś dowieść swojej racji mógłbyś się nieco wysilić, bo coś takiego sprawia, że stajesz się niewiarygodny.
        natomiast jeśli faktycznie koniec świata nastąpi (do czego moim zdaniem nie dojdzie) możesz być pewny, że zwracam honor :)

• florion3 florion3

"możesz być pewny, że zwracam honor" - tylko mi go zwróć napewno, bez żadnych wykrętów

• Kasiuur Kasiuur

widzę, że to sprawa życia i śmierci :) ależ nie ma najmniejszego problemu, ja nie rzucam słów na wiatr

• florion3 florion3

No obyś nie rzucił, bo coś czuje, że jednak rzucisz, pacnie Cie meteoryt jeden i nie zwrócisz mi honoru wtedy.

• Kasiuur Kasiuur

jestem dziewczyną, może faktycznie mało kobiecy ten nick :)
                hahah :D w przelocie meteorytem nad ziemią będę absolutnie pamiętała o danej obietnicy, no nie martw się tak już.

• florion3 florion3

Serio? Jak będziesz spała o 2 w nocy głęboko to zauważysz lecący meteoryt? Weź mi tu bajek nie opowiadaj. To, że znamy rok, nie przeczy świętemu zapisowi "Nie znasz dnia ani godziny".

• Kasiuur Kasiuur

Masz rację, Twoja teoria rzeczywiście jest logiczna, nie ma mowy, żebym dotrzymała słowa kiedy meteoryt zmasakruje mnie o 2:00 w nocy, nie wzięłam tego pod uwagę i patrz jakie niedomówienie wyszło z tego.
                    W takim razie z bólem cofam obietnicę, umrzesz ze świadomością odebranego i nigdy nie zwróconego honoru. Lub tez odezwę się do Ciebie jakoś w styczniu 2013 roku i spróbujemy dokończyć dyskusję :)

• florion3 florion3

W sumie to nie będe aż tak ubolewał. A co do stycznia 2013 roku to mówisz chyba o zaświatach.

• dooom dooom

Hahahahahco za kurva kretyn!!!

• florion3 florion3

Zero kultury. Wpieprza sie do rozmowy gołodupieci jeszcze podpie.rduje. Apropo skad znasz takie brzydkie słówka dziecko drogie:)

• dooom dooom

a moze gonga cwelu?

• dooom dooom

Odezwało sie dziecko neo, sądząc po avatarze kochasz się w bajkach manga itp w takim razie lepiej poproś mamunie żeby ci nagrała kolejny odcinek, a w tym czasie sam idź spać matole, jutro szkoła, pani pyta i nie siedz za długo przed kompem bo to nie zdrowe. Co za karakan j3bany

• florion3 florion3

Po pierwsze rzygam jak słysze słowo anime/manga i japonia. Sram na te wszystkie bajki. Oglądają je tylko ciecie kiszące sie pod kołderką albo na fotelu w domciu i żryjące gluty z nosa. Mamisynki jarające sie każdym odcinkiem oglądając go w zaciszu z małą sraczką w gaciach:)

• Devil_Or_Angel Devil_Or_Angel

Haahaaa ;D Sorki za wtrącenie się w waszą bardzo ciekawą romowe !!
                                Ale wy tak na serio z tym końcem świata ?
                                Haahaa .. brzuch mnie ze smiechu ;Pod czytania tego co tu piszecie i miedzy innymi dlatego lubie to czytać !xD <hahaha>
                                Szacun oczywiscie dla każdego z was ;P

• galadria44 galadria44
                    ocena: 10

[To, że znamy rok, nie przeczy świętemu zapisowi "Nie znasz dnia ani godziny".] Według mnie zaprzeczasz swojemu twierdzeniu, jeżeli nie znasz dnia ani godziny, to kto może wiedzieć kiedy będzie koniec świata.
                    Ja w takie bzdety nie wieże, jak już będzie koniec świata, to raczej nasze słonce się szybciej wypali i nas pochłonie, ale tego doczekają nasze pra pra pra pra pra pra ........wnuki.

• Ninja_ Ninja_

wieże to mogą być strażnicze. Po za tym jak kolega zauważył "nie znasz dnia ani godziny" nie przeczy znaniu miesiąca i roku :)

• Ninja_ Ninja_

Po za tym człowiek był już co najmniej 2 razy na skraju zagłady, około 74 tysiące lat temu, gdy to wybuchł wulkan Toga i rozpoczął 1800 letnią epokę lodowcową oraz około 13 tyś lat temu uderzyła w atmosferę ziemi asteroida o średnicy około 4-5 km.

To są tylko 2 przypadki w których człowiek mógł wyginąć bezpowrotnie.
                        Także koniec może nastąpić nawet dzisiaj, czy jutro.

• nbl_raziel nbl_raziel
        ocena: 8

Bardziej prawdopodobne jest, że zjedzą nas obcy - o nich nakręcono już 6 filmów :D

• toomek922 toomek922
        ocena: 8

A ty naiwny i głupi jak dziecko... Tylko Bóg wie kiedy koniec nastąpi, a dla twojej wiadomości 2012 to jedna z bardzo wielu przepowiedni końca świata- i wszystkie poprzednie były tak baaardzo prawdopodobne jak ta aktualna... Wiec przestań wypisywać takie głupoty

• miotaczplomieni

Nie oglądałem więc pytam, czy to normalny film katastroficzny o charakterze czysto rozrywkowym, czy kolejny ekoterrorystyczny film z wmontowanym przesłaniem propagandowym (jak np. "Pojutrze" lub "Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia"), mający nakłaniać ludzi do akceptacji drakońskich podatków na tzw. walkę z tzw.globalnym ociepleniem?

• florion3 florion3

Kolejny ekoterrorystyczny film.

• Oriflamme Oriflamme

Ależ nie musisz wierzyć w "mit" globalnego ocieplenia. Poczekamy kilkadziesiąt lat i zobaczysz sam. Należysz zapewne do debili, którzy z naukami matematycznymi i przyrodniczymi nie są na TY.

• użytkownik usunięty

Będzie wyglądał całkowicie inaczej to prawda ale z tego prostego względu, że go nie będzie...
    Sorry reszta ma rację

• Burmistrz Burmistrz

Nie będzie? Właśnie że będzie, tylko nie taki jak w filmie ani nie taki, jak wyobraża sobie "florion3" i oczywiście w innym terminie. Przecież to jest proste i logiczne. Po co wróżby, "Majowie" czy inne Nostradamusy. Zwyczajny człowiek wie jaki będzie koniec świata a tulu erudytów nadal się nad tym głowi. Zabawne. :)

• użytkownik usunięty

Ważne,żeby chociaż miało to jakieś znaczenie typu Chrystus wstąpi na ziemię czy słońce wybuchnie czy może jeszcze coś innego.

• Burmistrz Burmistrz

Coś innego. Wtedy znowu można będzie powiedzieć cyt.: "Ludzie ludziom zgotowali ten los". Ciekawe tylko czy zostanie ktoś żywy aby to powiedzieć?

• użytkownik usunięty

W filmie ocalała Afryka więc wiemy gdzie zamieszkać

• Burmistrz Burmistrz

Zamawiam bilety lotnicze na "Przylądek dobrej nadziei" za milion euro.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: