rzepcio
ocena: 1

Nie polecam, jeśli możecie, wybierzcie coś lepszego, bo możecie się baaaaaardzo wynudzić ;)

• WojowNick

Są gusta i guściki jak powiadają. Oczywiście możesz wyrażać tu swoją opinię, ale nie musisz aż tak zniechęcać innych do obejrzenia tego filmu. Moim zdaniem był świetny :). Pozdrawiam

• rzepcio

A w moim mniemaniu jeden z najgorszych, jakie widziałem w życiu ;) Dodatkowo dwie osoby, które oglądały go razem ze mną, utwierdziły mnie w tym przekonaniu ;) I to jest wkurzające, że komuś może się to podobać :D Bo zasugerowałem się czyjąś inną pozytywną opinią, a ocena filmu jest niestety całkiem wysoka... No i poszło 1,5h w niepamięć, co mi tylko humor zepsuło na resztę dnia, więc napisałem i tutaj przestrogę.

• Squesher Squesher

dobrze ze nie sugerowalem sie twoja przestroga, bo film jak dla mnie byl swietny i nie zaluje ze go obejrzalem :)

• Squesher Squesher

a nawiasem mówiąc, zadaj sobie pytanie czy gra aktorska i cała oprawa była aż tak denna że zasługiwała na 1/10?

• rzepcio

Nie, ten film zasługuje na 4-5/10. Ale irytuje mnie, jak taki średniak może mieć aż tak wysoką ocenę średnią, dlatego, żeby zrównoważyć 10/10, którym się sugerowałem, dałem 1 ;) Ogólnie jest to film, którego naprawdę wolałbym nigdy nie zobaczyć ;)

• Squesher Squesher

Jak tam chcesz, dla mnie twój tok rozumowania jest dziwny. Uwierz, że jest od cholery filmów, które patrząc na średnią powinny być dobre, a w rzeczywistości to chłam jakich mało. Z tym że ja sam nie wiem czy kiedykolwiek wystawię jedynkę, bo to oznacza dno dna na samym dnie, a takiego filmu jeszcze nie widziałem.

• nbl_raziel nbl_raziel
            ocena: 10

Ja również uważam, że niepotrzebnie aż tak zgnoiłeś ten film swoją oceną w imię jakiejś (idiotycznie rozumianej) sprawiedliwości. Jeżeli film zasługuje na 4-5 to daj mu 4-5 i nie równoważ niczego. Jeżeli natomiast zasługuje na 1 to ciekawe na jaką ocenę zasługuje np. Kac Wawa czy Ciacho. Biorąc pod uwagę Twoje oceny dla innych filmów, 500... zostało potraktowane przez Ciebie zbyt surowo.

Dla mnie film świetny, przypomina mi kawałek mojego życia. Widziałem już kilka razy i z pewnością jeszcze (nie raz) obejrzę. Kartka: "Roses are red. Violets are blue. F#ck you, wh#re" wywołała u mnie 2 godzinny napad niemożliwego do opanowania śmiechu.

• sybilencja sybilencja

Mnie również ten film nie przypadł do gustu i zgadzam się z Rzepciem co do jednego - nuda! Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie.

• pozman pozman
    ocena: 3

Film jest NUDNY i PŁYTKI - to dodaję od siebie i popieram opinię rzepcia i sybilencji. Jeszcze głupszy film od tego to Happy go lucky.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: