pozman pozman
ocena: 3

bla bla bla. NIE POLECAM. Laska z wytrzeszczem oczu, która nie wie czego chce i ma wszystko w nosie i gość który widzi animowane ptaszki. Litości.

• Dendirity Dendirity
    ocena: 10

myślę jednak, że film jest o tym, że nie zawsze to co nam wydaje się idealne jest takie dla drugiej osoby; o związku w którym dwoje ludzi chce czegoś zupełnie innego i o tym, że po rozstaniu da się podnieść.

• Squesher Squesher

Na szczeście to tylko twoje zdanie. Według mnie ta "laska z wytrzeszczem" jest przeurocza i naprawdę ładna. Każdy ma swój gust. Natomiast jak dla mnie scena z animowanym ptaszkiem jest jedną z najlepszych w filmie. Miała wyrazic uczucia Toma w danej chwili i spelnila swoje zadanie w 100%. Mega pozytywna, z fajnym humorem i dystansem do rzeczywistości. Idealna. A ten magiczny, animowany ptaszek jest tylko takim wesołym dodatkiem do tego wszystkiego, według mnie to był bardzo dobry pomysł.

PS. Za same soundtracki dałbym 4 ;P Piosenki swietnie dobrane, sam teraz na okraglo słucham wielu z nich, w szczegolnosci You make my dreams come true - Hall & Oates (nutka ze sceny z magicznym ptaszkiem ;P)

Pozdrawiam.

• pozman pozman
      ocena: 3

Ja nie znalazłem pozytywów tylu co Ty, dlatego taka ocena i opinia. A filmów dla muzyki nie oglądam raczej. Choć rzeczywiście muzyka była dobrana przyjemnie. Pozdrawiam i ja.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: