jasio88thc jasio88thc
ocena: 7

Dobry ale...

• ZlodziejkaWody ZlodziejkaWody
    ocena: 6

No właśnie. Dobry ,ale czegoś w nim brakuje. Po obejrzeniu filmu czuć jakiś nie dosyt. Niby dobra historia i w ogóle, ale nie wspomnę o tej blondi , strasznie mnie irytowała ... ;)

• Szymonyeti Szymonyeti

Mi ogólnie się podobał, ale zgadzam się z ty niedosytem, a dokładniej o zakończeniu, w którym czegoś mi brakowało, jakiegoś rozbudowania czy w ogóle...

• frodo92 frodo92
        ocena: 9

A czego wy chcieliście, żeby na bitwie był Dr. Dre, po wygranej zaproponował Rabbitowi kontrakt. Wtedy by było zbyt maślane. Film ma świetne zakończenie, wygrana walka, wszystko fajnie, ale po niej trzeba wrócić do pracy i zarobić na czynsz. Szacunek nie da mu jedzenia, co najwyżej jakiś "fan" mu postawi browara i tyle. Od wygrania walki do zarabiania pieniędzy z muzyki jest długa droga. Napisać i nagrać materiał itp.
        Moim zdaniem zakończenie jest życiowe, czyli dobre.

• lady_dariaa lady_dariaa
          ocena: 10

Zgadzam się. Końcówka filmu pasuje jak najbardziej do zakończenia.

• boteq boteq

Człowiek po obejrzeniu filmu , czuje nie dosyt , ale film dobry mino chujowego zakonczenia ! ;D

• pan_dziejaszek pan_dziejaszek
              ocena: 8

Co według ciebie jest chujowe w zakończeniu? Bo jak dla mnie jest idealne.

• boteq boteq

koniec nijaki .... nic z niego nie wynikaa ;0 co dalej Kroliczkiem

• Mabrolg

Ci dla których końcówka jest słaba albo chu....owa to ci, którzy nie potrafią uruchomić swojego mózgu i wyobraźni. Ten film to nie typowa hollyłódzka produkcja gdzie wszystko jest podane na tacy, tu trzeba trochę bardziej pomyśleć, szczególnie przy zakończeniu.

• Velaa

Dokładnie, ten koniec jakiś taki... Przygotowałam się na więcej, a tu napisy końcowe. Mimo wszystko film może i nie wgniata w fotel, ale generalnie spełnił swoją rolę, było o Eminemie i w sumie nie zasnęłam. ;) Wart obejrzenia.

• Tajemniczyduch Tajemniczyduch

Koniec nie był, moim zdaniem, nijaki. Natomiast, no...no film, jak film. Jakieś arcydzieło to to nie jest. Ot, solidnie wykonana biografia o świetnym raperze.

• jasio88thc jasio88thc

to nie jest żadna bigrafia

• Tajemniczyduch Tajemniczyduch

Ale słowa, który lepiej opisywałby ten film, nie znalazłem.

• jasio88thc jasio88thc

Spoko...

• 3_10 3_10

A czego Ci niby brakowało? I czemu się czepiacie końcówki? Bitwa była jedyną szansą żeby dokopać Free World i całej tej bandzie idiotów. Poza tym rabbit musiał udowodnić sobie, lasce, znajomym i chyba całej 8 mili że jest coś wart. I Tylko bitwa to umożliwiała.
    A motyw końcowy gdzie Em po prostu zostawia to i idzie pracować (tj. zarabiać na nagranie w studio) jest zajebisty. Niestety tylko ciężką pracą (czasami nawet dosłownie) , talentem i odrobiną szczęścia można osiągnąć wielki sukces.
    Jak dla mnie 10/10. Na pewno w ch*** razy lepszy od historii 50 centa z "Get rich..."

• Mabrolg

Ci dla których końcówka jest słaba albo chu....owa to ci, którzy nie potrafią uruchomić swojego mózgu i wyobraźni. Ten film to nie typowa hollyłódzka produkcja gdzie wszystko jest podane na tacy, tu trzeba trochę bardziej pomyśleć, szczególnie przy zakończeniu.

• Troublesome Troublesome

Polecam filmy Davida Lyncha.

• Lance_Vance Lance_Vance
      ocena: 1

To filmidło jest proste jak rym eminema. Równie dobrze musisz (ponownie) sprawdzić filmy Michaela Baya, jeśli tyle rozważasz nad tego typu pierdółkami. Jak spotrafisz solidnie podumać nad jednym tytułem od tego pana - wtedy możesz być na tyle fajny, by zostać modnym poprzez hejtowanie hollyłódzkich produkcji.

• Mabrolg

"proste jak rym Eminema", haha. Akurat tu chłopaku nie zabłysnąłeś :D Jeżeli on ma proste rymy to 99% nie ma wcale :D

• Lance_Vance Lance_Vance
          ocena: 1

wszak jego rymy takie jak rasa - białe.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: