krzysiekwy krzysiekwy

Prosze niech mi ktoś powie jak ten film sie kończy plis czy spełni swoja miłość i bedzie wszystko dobrze/??? plis powiedzcie ;/ sytrasznie mi na tym zależy Prosze :(

• krzysiekwy krzysiekwy

PLis powiedzcie czy tylko napiszą pod koniec o tym powiedzcie jak sie skończy???

• użytkownik usunięty

Nie powinno się zdradzać zakończenia filmu, szczególnie na publicznym forum, gdzie każdy może przez przypadek przeczytać i przez to popsuć sobie przyjemność oglądania. Jeśli film naprawdę Cię zaciekawił to polecam - obejrzyj do końca, tym bardziej, że zakończenie jest naprawdę zaskakujące.

• marta6991

dzienki juz obejzałam
        wółasnie ja tak mam ze jeszcz 4 filmy nie dokończyłam bo to kumpeli i tak mnie dręczy koniec filmu :)
        no ale moim zdaniem mogli by na koniec coś więcej zrobic niz tyylko napisy ;/
        No ale dobrze ze sie dobrze skończył

• Avion Avion
          ocena: 8

Dla mnie Asoka chyba smutno się skończył. W końcu nie wiadomo czy z nią był. Ten sługa wszystko namieszał. W końcu miał bliźniaki ze swoją żoną.. chyba jej nie zostawił. przynajmniej muzyka była ładna.

• marta6991

Obejzałam zeczywiście kończy sie zle przeciez wtedy nie mugł sie ze swoją zoną rozwisć czy ja zostawic nie?
            Mogli by dac inny koniec :(

• marta6991

Czekajcie al eprzeciez on (nie oficjalnie wziął ślub z Kaurwati
    To jakmugł sie z tą Devi ozenic?
    Kurcze ale ten film poplątany

• harajuku_girl harajuku_girl
      ocena: 8

Myslal, ze jest wdowcem.

• PapierowaLalka PapierowaLalka

Jak? Najnormalniej w świecie. Żon mógł mieć kilka. Przecież ojciec Aśoki też miał kilka żon.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: