killerek132 killerek132

Film jest tak popieprzony że aż zajebisty, jeżeli ktoś ma inny charakter niech się nie wypowiada na temat tego filmu tylko poszuka strony z serialem M jak Miłość tam znajdzie coś dla siebie!!!!!!!!!!!!

• kikiriki7 kikiriki7

Zgadzam się totalnie. Nie sądziłam, że takie coś może mi się spodobać, ale film mimo, że jest poryty ma genialnie dobraną muzykę, świetne ujęcia i w ogóle wzbudza pozytywne emocje mino, że jest momentami ohydny :D

• lubi3placki lubi3placki
    ocena: 9

Zgadzam się.
    Jest rozpie**ol, ciągła akcja, wielki chłop jako główny bohater. Film momentami zabawny, ma prosty przekaz i dobrze się ogląda. Czego więcej chcieć od filmu Akcji ?
    Czytając niektóre posty nie rozumiem czego ludzie oczekiwali po tym filmie.

• quiet
      ocena: 3

Oglądałam obie części i o ile przy jedynce można się całkiem dobrze bawić (o ile się na ten czas odłączy od mózgu :)), to dwójka jest już tak skrajnie bezsensowna, że głowa boli. Gadająca głowa w akwarium przekroczyła mój próg tolerancji :)
      PS. Nie rozumiem skąd ta tendencja na filmwebie, że jeżeli komuś nie podoba się dany film, to na pewno jest głupi/nie ma poczucia humoru/nie zrozumiał filmu i na pewno jest wielbicielem tandetnych seriali.

• lubi3placki lubi3placki

Nikogo nie starałem się obrazić moim postem. Po prostu wyraziłem swoje zdanie, że trzeba do niektórych filmów podjeść z dystansem :)

• quiet
          ocena: 3

Nie miałam na myśli twojego postu, ale post założyciela tematu, który zresztą wpisuje się w tendencję, którą ostatnio obserwuję na filmwebie.

• killerek132 killerek132

Po prostu denerwuje mnie kiedy ktoś mówi że film jest nie realny bo np. gościu wypada z helikoptera a w następnej części powija go furgonetka i zapierniczają mu '' różowe ciacho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' tak to nie jest realistyczne ale jest zabawne poryte i świetne troche finezji i spontaniczności głowa w akwarium też nie jest realna BO NIE O TO CHODZI W TYM FILMIE!!!!!!!!!!

• KamilkaPatrzy KamilkaPatrzy

Ten film jest tak poryty, że aż świetny : D Polecam dla fanów Jasona ;)

• manypakiao7 manypakiao7

zgadzam się

• terman terman

Pierwsza część choć w wielu watkach nierealna bardzo mi się spodobała druga z resztą tez ( po za ostatnimi scenami na basenie to trochę zepsuło ten film i ta akcja w elektrowni też była zbędna. Ale muzyka dynamiczny styl filmowania i aktor zrobiły swoje

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: