rudos1989 rudos1989
ocena: 6

Proszę o racjonalne wytłumaczenie bo ja poza paroma fajnymi dupkami nic godnego uwagi
w tym filmie nie mogę wyczaić.

• manypakiao7 manypakiao7
    ocena: 9

jak się jest fanem tak ciotowatego filmu jak Forrest Gump to nic dziwnego, że ci się nie podoba Crank

• piters97west

Bez przesady, oglądałem oba filmy i oba mi się podobają. A te wszystkie wasze kłótnie wynikają z tego że potraficie zaakceptować odmienności gustów filmowych. Jedni lubią wartką, szybką oraz dynamiczną akcję ( tak jak w Crank) - czasami nawet brutalną - a inni wolą spokojniejsze dające do myślenia dramaty oraz filmy obyczajowe (Forrest Gump, Zielona Mila) przy których można zobaczyć problemy innych, czego nie robić w danej sytuacji. Ci drudzy wczuwają się w bohatera danego dramatu, utożsamiają się z nim starają się poznać co czuje co myśli - to ich motywuje do życia. A ci pierwsi najczęściej nastawiają się na chęć dostania jakiegoś bodźca emocjonalnego, o "wysokim napięciu", napędzającego ich życie. Jedni drugich nie zrozumieją i nie zrozumieją co każdy z nich odczuwa i czego chce doświadczyć. No chyba że ktoś jest połączeniem tych dwóch typów - odczuwając po trosze to i to.

• Olka_hipi Olka_hipi

piters97west, Kocham Twoją wypowiedź.

• piters97west

ze względu na który punkt?

• Olka_hipi Olka_hipi

Ze względu na to że, masz takie samo podejście do tego jak ja.
            I że jako jeden z niewielu, zauważasz to że ludzie, są nie tolerancyjni bo, nie potrafią przyjąć na klatę tego że, ktoś może lubić coś innego niż oni, bo uważają swoje przekonania, czyny i myśli za święte. Nie mówię ze to źle, bo fajnie kiedy akceptujesz sam Siebie, ale kiedy , przez Swoje zdanie obrażasz innych to już chyba nie jest ok.. Uważam osobiście , że wszystko jest dla ludzi, czasem, potrzeba soli, a czasem cukru.. Kocham ją , bo cenię Sobie obiektywizm w wypowiedziach użytkowników ;)

• piters97west

Dzięki.

• Olka_hipi Olka_hipi

Nie ma za co ; )

• piters97west

Po prostu miło się dowiedzieć, że istnieją jeszcze ludzie emocjonalnie dojrzali.

• Olka_hipi Olka_hipi

Och, Dziękuje ;))

• aspik88

nie dodaje sie takiej odpowiedzi bo forest gump to bardzo mądry i pouczający film co zreszta widać po ocenie społeczności a jeśli wolisz takie beznadziejne filmy jak ten to twoja ocena moja to 4 a to dlatego ze ten film to totalna beznadzieja jak dla mnie bajeczka dla dzieci z gimnazjum gosciu podłacza sie pod prąd paralizator i niewiadomo co jeszcze az sie ogladac nie chcialo o pierwszej czesci mam inne zdanie swietny film w ktorym głowny bohater robi wszystko zeby byc pod wpływem adrenaliny...

• 0wner2 0wner2
    ocena: 10

To, że jest tak debilny, że aż śmieszny, a reżyserzy robią sobie z widzów jaja i mają w dupie ich poczucie dobrego smaku, nakręcili najbardziej kretyński film jaki widziałem dla zabawy i jeszcze na tym zarobili. To mi się podoba.

• Sparow5 Sparow5

Jedynka nie była lepsza??????????????

• 0wner2 0wner2
        ocena: 10

Nie.

• Bella28

widzisz diabeł tkwi w szczegółach, po prostu Jason jest rewelacyjny

• killerek132 killerek132

A co ty widzisz w Forrest Gump że dałeś dyche ?? ja dałem siedem i tak naprewde nie jestem pewien czy nie przesadziłem Adrenalina to przykład popieprzonej komedii akcji gdzie dużo się dzieje a mało myśli o tym czy to ma sens ten film ogląda się po to aby się odprężyć i pośmiać. Co do twojej oceny to zgadzam się z Chłopaki nie płaczą chociaż ja dałem 10!!!!!!!!!!

• _mangusta221 _mangusta221

odpowiedz jest prosta każdy lubi co innego,jedni wolą kino które jest spokojne i pokazujące problemy ludzi i otaczającej ich rzeczywistości,drudzy z kolei filmy zrobione czysto dla rozrywki ale płytkie i bez większego sensu nastawione na bezustanną akcje,
    Pozdrawiam.

• rudos1989 rudos1989

Obejrzałem Adrenalinę II drugi raz i nadal uważam, że ten film nie jest arcydziełem. Mimo to faktycznie 2/10 to za niska ocena bo film nie jest taki znowu okropny:) Po 2-3 piwkach fajnie się go ogląda Zmieniam ocenę na 6/10:)

• matiianna

W tym filmie chodzi o to żeby wyłączyć myślenie i dobrze się bawić,w swoim gatunku genialny,jak chce się go porównywać do innych to może się nie podobać,polski lektor wymiata!
        Jakie sceny się wam podobały?
        1.Jak wylatuje przez przednią szybę auta i mówi do gości że jest szczęśliwy jak jeb..ny Tiger Woods to najlepszy dzień w jego życiu:)
        2.Jak robi grind na rurce i spada na jajka,co za debil,przecież mógł zejść po schodach i to właśnie jest najlepsze
        3.I jak obciera gościa na wyścigach:świetny koń.../ wspaniały wyścig....
        Pozdrawiam wszystkich fanów Crank !!!

• Goreth Goreth
    ocena: 9

Grindhouse i tyle jeśli jesteś fanem tego typu filmow to pokochasz go, mistrz w swojej kategorio wagowej ;p.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: