Jeżeli to jest ten "majstersztyk" ze scenką gdy on rżnie tę upośledzoną chyba umysłowo laskę na ulicy to muszę się zgodzić z Fuc..._Kitajec. Ci, którzy pieją z zachwytu nad tą szmirą sami wydają sobie laurkę na temat swojego poziomu intelektualnego i zastanowią czy sami by w realu kopul...li na ulicy jak psy z sukami, albo czy np.porządni bohaterowie porządnych filmów akcji jak Sylwester, Arnold, czy Bruce Willis zdobyliby się na zagranie w takiej scenie. Ta gówniarzeria co to daje mu 10/10 zwyczajnie potrzebuje mocniejszych scenek, bo normalne filmy akcji nie robią już na nich wrażenia, gdy większość hollywoodzkiej produkcji to przecież chłam z coraz większą ilością przemocy i seksu. Faktycznie, Statham musiał być w jakimś dole finansowym (bądź psychicznym), aby zagrać w tym "dziele". A przyznać uczciwie muszę, że jego "Transportery", czy "Niezniszczalni" nie były złe. Podobnie Amy Smart (cóż za paradoksalne nazwisko w kontekście tego filmu;-)) kojarzyłem dotąd pozytywnie ze znakomitej komedyjki "Wyścig szczurów".
/topic/1587159/reply/5659272/edit/forum/reply/5659272/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
1)Kurde, człowieku nabierz trochę dystansu. 2)Jesteś drugą osobą która obraża moją inteligencję tylko dlatego, że obejrzałem film. Mam IQ ok. 129 i film mi się podobał. Laurkę na temat swojego poziomu intelektualnego wystawiasz sobie tylko i wyłącznie Ty, ponieważ oceniasz ludzi po guście filmowym.
/topic/1587159/reply/6707445/edit/forum/reply/6707445/canEditw odpowiedzi na post:Jack_Holborn
Skąd się biora te porąbane narcyzy meldujące obcym ludziom jaki to też mają IQ i wierzących - w bezdennej głupocie - że takie nieweryfikowalne samochwalstwo może być jakimkolwiek argumentem?
/topic/1587159/reply/6862433/edit/forum/reply/6862433/canEditw odpowiedzi na post:andriej2
Powiedział rację, od kiedy to gdy jakiś film się komuś podoba a ten ktoś uważa go za jakiś shit dla tumanów to od razu ktoś taki musi mieć zaniżoną inteligencję? Właśnie pisząc takie bzdurne wypociny pokazujesz swoją głupotę, a nie Ci którzy ocenili film na 10. Niektórzy lubią tego typu akcje, na dodatek coś oryginalnego i z fajnym aktorem, jeśli się komuś on podoba to nie widzę dlaczego nie miałby dać 10/10. To jest indywidualna ocena, więc gówno Ci do tego jak ocenia to ktoś inny.
/topic/1587159/reply/7112716/edit/forum/reply/7112716/canEditw odpowiedzi na post:Treh
A mi się podobał. Szkoda jednak że autor tematu uznał że skoro mu się coś nie podoba to inni którym się podoba są debilami. To jednak dowodzi tylko i wyłącznie twojej głupoty.
/topic/1587159/reply/6671414/edit/forum/reply/6671414/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
(...) rzekł waść, który to ten film obejrzał. Drogi autorze tematu, ta produkcja miała za zadanie być chora, popieprzona, szybka i bezwględna, uświadamiam Ci jej cel - "zryta bania" na całego, film dla kogoś, kto potrafi wrzucić na luz, bawić się, śmiać. Jeżeli Ty jesteś ubogi w w/w emocje, nie musisz od razu innych ludzi obrzucać inwektywami godnymi troglodyty. Jeżeli zwyczajnie nie spodobało się, też nie musisz rzucać obelgą. Inaczej wskazuje to na Twoje niezrównoważenie psychiczne i chęć wyżywania się w świecie wirtualnym, co z kolei dowodzi Twej wąsko-torowej inteligencji, oraz bycia pipką. :) Pozdrawiam :)
/topic/1587159/reply/6679212/edit/forum/reply/6679212/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
Zdaję mi się że ten film to pastisz w czystej postaci, to prowadzenie kamery jak w filmach akcji lat 70 i 80 mówi samo za siebie. W kategorii pastiszu mieści się między Hobo with a shotgun, a Kill Billem. Mi podobał się bardzo,a to bardzo za to odrealnienie, choćby sama końcówka zdaję się tak maksymalnie surrealistyczna, że mnie zabiła.To jest komedia nie film akcji, nie wiem kto daje te kategorie na filmwebie, ale powinien sobie strzelić w łeb.
/topic/1587159/reply/6684068/edit/forum/reply/6684068/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
Witam i na wstępie muszę od razu pogratulować dosyć oryginalnego nick'a na FW. Tryskasz humorem jak widzę ,więc powinieneś oglądając ten film (i podobne) podejść do niego trochę z przymrużeniem oka. Ja wiem ,że to nie jest kino nader ambitne i dające dużo do myślenia (w ogóle tak na prawdę) ale od czasu do czasu takie też powinno się zobaczyć dla rozluźnienia się. Jeżeli z góry może ktoś założyć, że takie filmy są do d... ,od razu powinien wykluczyć sięgnięcie po nie, w innym bądź razie będzie wku.... ,a na forum wyzwie ludzi ,którym akurat się podobał bo podeszli do niego lekko. O ile nie podnieca mnie takie kino ,ale jednak jestem wyrozumiały i go z toleruję to nie toleruję tutaj czy w ogóle gdzie indziej obrażania innych osób bezpodstawnie! Rozumiem,że trudno pojąć rzeczy akurat w ''Adrenalinie'' ukazane (potoki przemocy, seks w miejscu publicznym, bryzgające wnętrzności ,odpadające kończyny i kupa niesmacznych innych scen) ale taki właśnie miał być ten film brutalny i już. Widziałem dużo gorsze filmy akcji w ,których nie było ni sensu ni logiki. W tym akurat jakaś logika jest, choć surrealizm potęguje w niektórych momentach. No na pewno nie jest to film obfitujący w akcję przypominający filmy ze Stallone ,Van Damme'm, czy nawet Seagal'em. To zupełnie inny obraz. Przeciwnicy widzą same minusy. Ja filmu nie bronię ,ale kilka plusów wymie. Film rozpędzony na maksa Ciekawe ujęcia kamer ,zwłaszcza sceny kamer w ruchu (przypomina mi klipy '' na haju'' jak Prodigy lub Beastie Boys) Agresywna i mocna muzyka dobrze dobrana do obrazu Widać ,że Statham jest w swoim żywiole ,wczuwa się w role ,jest jak psychopata Bardzo brutalny film z ,którego można się bardziej pośmiać niż się nim wku..... Tak więc jak go wcale nie bronię. Absolutnie. Po prostu nie podoba mi się jak ktoś innych obraża w tak durny sposób. Inteligentny człowiek przedstawia swoje argumenty w normalny ,inteligentny sposób. pozdrawiam
/topic/1587159/reply/6809946/edit/forum/reply/6809946/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
No fakt film najmądrzejszy nie jest, ale przy tej swojej głupocie jest zabawny a chyba o to chodziło. Uważam, że nazywanie kogoś debilem, półgłówkiem czy innym intelektualnym wynaturzeniem, tylko dlatego że podoba mu się ten film jest lekką przesadą. Mi się film podobał ponieważ nieźle się na nim uśmiałam, trochę dystansu do samych siebie, wyluzujcie.
/topic/1587159/reply/6866045/edit/forum/reply/6866045/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
Myślę że nie ma się co kłócić , jak kolega wyżej napisał, film na nudę, nie jest ambitne kino, ale przyjemnie się ogląda. Każdy będzie mieć Swoje zdania nie temat filmów, i o gustach się przecież nie dyskutuje. Sama gra aktorska , jest ok. Uważam że film , jest ciekawie nakręcony, porównując do innych, przemyślany w tej sferze. Bardzo mi się to podoba. Film w pełni zasługuje chodź by na 6 , biorąc pod uwagę styl kręcenia i grę aktorską. Pozdrawiam Olka C;
/topic/1587159/reply/6870167/edit/forum/reply/6870167/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
"film dla przyglupow" ! O niee ?! Co teraz będzie !? Czy już na zawsze zostaniemy przygłupami ?! hmm let me think... fu.ck no ? :D !! Fu.cking Kitket (czy jak Ty tam się wabisz) też go oglądał i przecież nie jest przygłupem tylko wyrafinowanym intelektualistą z niekonwencjonalnym sposobem dostrzegania ludzi cierpiących na przewlekłą przygłupowatość... lub coś w ten deseń :D
Film jest dobry i napawa optymizmem ^^ Chociaż wciąganie prochów z podłogi jest niehumanitarne :D Polecam Crank każdemu przygłupowi (i nie tylko) :)
/topic/1587159/reply/6875496/edit/forum/reply/6875496/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
mam propozycję oceniając filmy warto rzeczywiście oceniać je same a nie oglądających,a jak już nazywa się coś gniotem warto rozwinąć tą myśl, moim zdaniem to ciekawy ,odjechany film akcji z dużą dawką specyficznego humoru ,nie nudziłam się oglądając go ,podobał mi się i z całą pewnością nie uważam się za przygłupa ;)
/topic/1587159/reply/6910432/edit/forum/reply/6910432/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec
błyskotliwe umysły, też czasem chcą odpocząć i zawiesić na kołek intelekt; mówiąc potocznie wyłączyć "musk". jednak żeby to zrozumieć trzeba mieć nieco wyobraźni i dystansu do samego siebie:P
/topic/1587159/reply/6958039/edit/forum/reply/6958039/canEditw odpowiedzi na post:Fucking_Kitajec