zwichrowaniec
ocena: 8

Mogłeś nie oglądać części 1.
Mogłeś nie oglądać 3 lub 4, ale jeżeli nie widziałeś tej to nic nie wiesz o Akademii Policyjnej i jej członkach. To tutaj, choć jest to jedyna część w której nie ma Harrisa, dowiesz się dlaczego Fackler wstąpiła później do akademii i dlaczego samo jej pojawienie się w filmie już śmieszy. To po tej części poznasz historię Tackleberrego i jego wnętrze.
W końcu dowiesz się dlaczego mimo katastrof jakich się dopuszczają w innych częściach, dalej są uważani za ulubionych ludzi Lassarda i jednych z najlepszych absolwentów Akademii Policyjnej. Ta część jest też najbardziej sensacyjna (mówię tu odnośnie gatunku) i najbardziej kryminalna ze wszystkich. Najrzadziej ją oglądałem, ale wzbudziła we mnie najwięcej sympatii.
Ocena: 8/10

• grig_greg grig_greg

Nie sądze żeby to była najważniejsza część , ale każdy ma inne zdanie .

• Koboshi Koboshi

Napewno widziałam każdą część, ale w pamięci mam tylko 1 i 7, te z kuzynami najbardziej lubiliśmy jako dzieciaki, muszę ponownie zobaczyć zanim ocenię 2-6, mam nikłe wspomnienia z części w której kadetem był ten wariat z włosami do ramion co zawsze gonił innego kadeta w okularach, ale nie wiem która to część xD

• zwichrowaniec

Zed godził Sweetchucka...
      Oglądaj, polecam ;]

• Koboshi Koboshi

Już mam, już wiem, w 2 oni są jeszcze tymi złymi, a ten w okularach tym biednym ze sklepu z żyrandolami, a więc pewnie w trzeciej będą kadetami :)

• zwichrowaniec

Tak... w czwartej też są razem.. ale już trochę spokojniejsi :P

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: