Sidewinder Sidewinder

Jak zlewałem z tego filmu i z tekstów np. "Mam wysrać się pod krzakiem i podetrzeć się trującym bluszczem a potem drapać się po tyłku" I ta babka co na końcu jej te aligatorki nogi lizały

• martinesek1 martinesek1
    ocena: 7

No, teksty były świetne. W moje wersji było tak: "A co, mam wysrać się pod krzakiem, nachlastać się trującymi badylami, a potem przez cały dzień drapać się po tyłku, poznając pobliskie plemiona." A ta babcia to świetna była. "Pewnego dnia poprosił mnie żebym ukróciła jego cierpienia, więc walnęłam go patelnią i zakopałam w ogródku(wszyscy cisza). A co mam go dla was odkopać... Sherlocku?(do szeryfa)." Albo jak krzyczała że mają pierdolca i takie inne. Albo jak karmiła tego aligatora krową:D.

• Anda00 Anda00

Film jest świetny, można naprawdę sie pośmiać.
    Mi najbardziej podobało się jak szeryf kłóci się z Hectorem, :-)

• hona hona
    ocena: 10

mi najbardziej podobała się scena jak szeryf wyciągnął głowę łosia i spuścił przed Kelly pozdrawiam

• albela88 albela88

Tak. To zdecydowanie bardziej komedia niż horror (choć straszne sceny też były, zwłaszcza na początku). A teksty super! Mi też się podobało wzajemne dogryzanie sobie szeryfa z Hektorem, a babcia wymiata!

• KinoManiak_18
      ocena: 8

Bardzo dobry film. Efekty zadowalające i faktycznie z niektórych tekstów można boki zrywać:) Polecam

• marcin_dolata84

Njalepszy tekst pary szeryf-hektor:

S: Przyniosłem kotlet na szczęście. Może chcesz zawiesić go sobie na szyi?
    H: Słodkie. Może później pozwolę ci okorować swój pal.
    S: yyyyyy czy on mi właśnie złożył homoseksualną propozycję?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: