Kinematograf Kinematograf

Zgodzę się że film American Pie 6 emanuje sexem i pełno tam lasek gorących i napalonych młodziaków na piękne i ponętne kształty :).No cóż film taki sobie można obejrzeć mnie się nawet podobał był zabawny i było kilka śmiesznych scen .Już od początku było zabawnie jak ojciec Stiflerra podrywał panienki albo ta scena w akademiku jak myślał że jego syn posuwa tą grubaskę co się zachłysnęła jak robiła to ze swoim chłopakiem Xd albo ta scena jak opowiadali jak te karły posuwały owce od tylca :(.No cóż film taki trochę zboczony bo aby tylko wszystko kręci się wokół sexu no cóż jakaś panna co spuszcza się podczas orgazmu na twarz chłopakowi albo facio co dostaje orgazmu jak mu siada króliczek grubasek na jajach :(.Echhh film nawet mnie trochę rozerwał i obejrzałem do końca ale niektóre momenty mnie wnerwiały tak jak ten z tą końską spermą to było ohydne ;(.Albo to jak się porzygał na tą laskę ten cały Stifler .No cóż film nastawiony tylko na to żeby pokazać jak najwięcej lasek które nasi bohaterowie muszą zaliczyć .Dałem jednak tą 7 bo trochę się tam ubawiłem na nim :).

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: