Pokazywanie, że faszerowanie kogoś narkotykami uchodzi na sucho jest co najmniej nieporozumieniem.
Dziewczyna w filmie jest porządna, może za sztywna, ale porządna, za chwilę jednak jej lokatorka daje jej coś z prochami, i ta traci swoją własną wolę.
To ma być kurrr komedia?!!
Może czas pokazać, jak to się robi z dziewczyną, po nafaszerowaniu jej pigułką gwałtu?!!
Twórca tego filmu jest idiotą, i totalnym debilem, bo na podstawie takiego filmu właśnie, młodzi ludzie mogą czerpać niezdrowe pomysły, jak stracić swoje dziewictwo, a że nie mają dziewczyny, to film pokazuje im, jak postąpić, i później dochodzi do gwałtu, a winnych jak zwykle nie ma.
Obejrzałem połowę filmu i wykasowałem z dysku ten shit.
Czy walenie się po kątach z każdym facetem jest normalne?!
Czy osoba, która jest dziewicą, i stara się skończyć szkołę, a swoją cnotę oddać mężowi, jest nienormalna?
Do czego ten świat zmierza?!
Każdy ma własną wolę, ale w tym filmie pokazano, jak można każdego tej woli pozbawić, i że bzykanie z kim popadnie jest rozkoszne, nie ma HIV, chorób wenerycznych, ciąży, jest sama słodycz i rozkosz, a w rzeczywistości jest całkiem inaczej, bo najlepszy seks jest z tą osobą którą się kocha, i wcale nie trzeba być takim jak na filmie, żeby mieć przyjaciół, choć tam pokazano to inaczej, że choćbyś był debilem, to jeżeli umiesz ćpać, pić na umór, i walić co popadnie, to będziesz super, a jak jesteś mądry, stronisz od debili i dewiantów, to jesteś i będziesz wyklęty.
Pytanie tylko kto z tych ludzi skończy szkołę, i kto później komu buty będzie czyścił?
Czy ci co tak się bawili, będą mieli BMW, własne firmy itp. czy może raczej ci spokojni będą na górze, a ci debile będą im skakać do sklepu po bułeczki z dżemem?
Zastanówcie się jakie przesłanie ten film niesie, bo dla mnie to goowno niesamowite nie nadające się do oglądania
- filmweb24
- filmweb24
- newsy
- recenzje
- publicystyka
- powiększenie
- premiery i zapowiedzi
- repertuar kin
- DVD/Blu-ray
- filmweb poleca
Polecane wiadomości - baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-