BlackShit BlackShit
ocena: 10

takim jak on powinno sie ucinać jaja, głupi sprzedawczyk, lamus, miernota i palant, sprzedać dobrego kumpla z którym znał sie kupe lat, w dodatku jeszcze bez praktycznie żadnego powodu, i na końcu jak jebaniec kłamał tym chłopaczkom, śmieć jeden

• harkonen_mgla harkonen_mgla

spróbuję odpowiedzieć "ci" "twoim" językiem - eeee kolego przecież on zwalczył zwykłego szkodnika, miernego palanta, który chciał więcej ugryź niż był w stanie przeżuć, medal więc księdzu dać a bandziorka słusznie podsmażyli.

• trzyczwarte trzyczwarte
    ocena: 8

współczuje niezrozumienia filmu :] Rewelacyjna końcówka filmu.

• BlackShit BlackShit

rozumiem doskonale ten film, wiadomo, to tylko film i miał przedstawiać dwie barykady, ciemną strone mocy i tą jasną, to było lekkie prowo z mojej strony, ale faktem jest, ze postawa tego ksiezulka mi sie nie podobała

• presence presence
        ocena: 9

- po pierwsze BlackShit - login masz zajebsty i Ci zazdrosze,aż mam ochote Cię udusić za to że to Ty na taki wpadłeś , a nie że ja
        - po drugie BlackShit - rozumiem Twoje wkurzenie ojczulkiem, ale to zakończenie jest tu jak najbardziej na miejscu, bo gdyby było inne to ludzie nic by nie wywnioskowali z filmu oprócz tego że zajebiście jest być bandziorem i biegać z gnatem.

• Mu2yk Mu2yk
          ocena: 9

Moral morałem, ale żeby przyjaciela skazywać na krzesło elektryczne? Gdyby nie akcje księżulka, to Rocky by żył. I mimo wszystko to Rocky jest dobrym bohaterem, nie ksiądz. Nie udawał na końcu tchórza dla księdza, tylko dla tych dzieciaków właśnie. Ciekawe, jest również, że przyjaźń między ludźmi o tak różnych poglądach przetrwała do końca filmu.

• Dobry_2 Dobry_2
            ocena: 7

A może Rocky na końcu faktycznie stchórzył i nie chciał umierać? ...

• libertyn_24

Za duzo hip-hopu i innego czarnego gowna,ze tak sobie pozwole nawiazac do twojego nicka...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: