tala1987 tala1987

Powalająca rola Lucyfera. Film bardzo fajny , coś innego. Nie tylko pulchne herubinki , ale prawdziwi żołnierze samego Boga

• Dzoanka Dzoanka
    ocena: 7

tak, ale z drugiej strony Vigo mógłby być nawet wróżką-zębuszką, a i tak byłabym nim zachwycona... oczywiście dlatego, ze jest doskonałym aktorem.

Ale film był osłodzony, że aż strach, zakończenie piorunująco szczęśliwe, a treść byłaby interesująca gdyby nie jej uderzająca bzdurność...
    wspomnę tylko moment w którym nikomu nie znany policjant sam analizuje znalezioną biblię, zdolniacha z niego, potrafi określić jej wiek!
    Poza tym te anioły wszystkie siedzą jak na grzędach... pewnie nie miałabym takiego miażdżącego poczucia beznadziejności gdyby nie fakt, że nastawiłam się na coś bardzo dobrego ( 4 gwiazdki w Wyborczej, która- swoją drogą- przestaje być jakimkolwiek "wyznacznikiem" filmów które warto zobaczyć), a zobaczyłam film raczej "niedociągnięty".

• sweetgirl_fw sweetgirl_fw
      ocena: 10

Mnie najbardziej podoba sie rola Viggo - jakby stworzona specjalnie dla niego. Jest powalajacy :)

• użytkownik usunięty

Mógłby zagrać szatana w Constantine podobna tematyka filmowa

• Max_Zan Max_Zan
      ocena: 6

Mnie też najlepiej w całym filmie podobała się jego rola aczkolwiek Peter Stormare w Constantine to wg Mnie najlepiej zagrana rola szatana w historii kina

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: