janko_byzkant janko_byzkant
ocena: 1

Zadziwijąca średnia tego szajsu, niewiarygodne jak można mieć tak spaczony gust aby się tym zachwycać

• CypherR
    ocena: 7

Niewiarygodne, jakim trzeba być ignorantem, żeby ocenić ten film na 1/10. Masz wypowiedź w swoim stylu :*

• Sagamore Sagamore
    ocena: 8

sam jesteś porażka - "klaatu barata nicto" hehehe

• LisanderForker
    ocena: 10

HA ha ha ! ad vocem nie wiarygodne jak trzeba mieć zryty sufit żeby co najmniej połowie z filmów którym dałeś najwyższą ocenę nie dać przynajmniej o trzy zasrane gwiazdki mniej. a poza tym to oburzyłeś się jak pensjonarka, nie przymierzając ;))

• janko_byzkant janko_byzkant

Co to za bełkot ? wracaj do szkoły dziecko, widać poziom fanów tego gniotu ?

• globox globox

chope masz nicka janko bzykant takze wypowiadanie sie o poziomie kogokolwiek nie jest dobrym pomyslem.

dlaczego ? wytłumacz co ma do tego nick ? pozatym zanim zabierzesz głos, naucz się czytać.

• globox globox

jak janko bzykant wypowiada się na temat spaczonych gustów i poziomu ludzi, którym się film podobał, to to śmiesznie wygląda. umiem czytać. od kilkunastu lat nawet i nie rozumiem za bardzo czy twój nakaz się do czegoś odnosi czy tak rzuciłeś sobie?

Widzę, że masz poważne problemy, podsunąłem Ci rade, nie skumałeś więc napiszę

Naucz się czytać, mój nick to janko_bYZkant.

• globox globox

co to jest byzkant? to coś co pozwala czytać ludziom w myślach? a może jesteś głupi jak parówki?

• globox globox

tak czy siak, prawda, nie bzykant jednak. To zmienia postać rzeczy. A nie czekaj, kłamałem, i tak jest do dupy.
                Tak jak twoje argumenty co do szajsowatości filmu, których w sumie nie ma.

hahaha, co za palant

• JoeytheReaper JoeytheReaper

Ten film powinno się oglądać z przymrużeniem oka i nie brać go do siebie :D

• QbaTheRipper QbaTheRipper

Dokładnie.....ja się prawie polałem ze śmiechu.Za każdym razem gdy go oglądam.To swego rodzaju klasyk.

• Shady_Yo Shady_Yo
                        ocena: 4

Gratuluję poczucia humoru. Chyba klasyk wśród najgorszych filmów...

• talizman25

skoro to taka porażka to czemu ma ocenę 7,7? widocznie nie jest taki zły. Jednostki tylko negatywnie oceniają filmy, więc się nie przejmujcie takimi opiniami :)

• Shady_Yo Shady_Yo

To znaczy, że skoro ma taką ocenę na FW to każdy będzie wedle niej oceniał? Trzeba mieć swój gust a nie kierować się ogółem...

• czarnodusznik81 czarnodusznik81

Wnioskuje ze jak Twoj przedmowca rownie inteligentny
    jak Ty nie masz wiecej jak 18-21 lat i malo jeszcze w swoim dzieciecym zyciu widziales chlopczyku.
    Dlatego wypowiedzi na temat tego filmu i jemu podobnym zostaw doroslym.

• Shady_Yo Shady_Yo

Hahaha... rozbrajasz mnie każdym postem, "staruchu" :D Ty najlepiej zostaw to forum dla inteligentniejszych od Ciebie... bo przez takich jak Ty poziom wypowiedzi znacznie tutaj spada.

• talizman25

W kwestii przedmówcy - nie życzę sobie czepiania się inteligencji, bo żadnego testu na inteligencję nie rozwiązywałam, żeby się mojego ilorazu czepiać. W kwestii formalnej to mam 29 lat jeśli już i jestem podwójnym magistrem. Nic o mnie nie wiesz, nie znasz mnie i na pewno na podstawie opinii o filmie nie można wywnioskować poziomu inteligencji. Pozdrawiam :)

Nie ale po tym co najwyzej oceniasz a co najnizej mozna wywnioskowac brak gustu.
        Do Shady_Yo elo ziomka z blokowiska wez idz spac dzis po dobranoce i pomysl czasem co i do kogo piszesz.

• talizman25

Nie można wywnioskować braku gustu tylko odmienne zainteresowania niż Twoje. Jeden lubi Vivaldiego, a drugi woli metal i który z nich nie ma gustu? Tego ocenić nie można. Więcej tolerancji życzę.

• Shady_Yo Shady_Yo

Popieram talizman25. Cóż, takie opinie można tylko ignorować. On Ci zarzuca brak gustu? Nie Tobie to oceniać, cwaniaku. Oj chłopie, masz 30 lat a nie potrafisz nawet odnaleźć się w internecie... jeszcze dużo nauki przed Tobą, na to wygląda. Cóż, jesteś zwykłym użytkownikiem i to co do Ciebie napisałem, było przeze mnie przemyślane... to lepiej Ty wszystko przemyśl.

Jeden lubi disco polo a drugi jazz.
          Jeden lubi jak mu skarpetki smierdza i tanie wino pic.
          Inny lubi dobre whisky i cygaro.
          I to gust a to guscik.
          Nie chce mi sie polemizowac z kims kto filmy oglada jako premiery telewizyjne.

Są różne gusta, ale są też bezguścia, gówniarzu jestem na pewno starszy od ciebie i wiele więcej widziałem, trzeba mieć naprawdę mocno zryty beret aby uważać to za arcydzieło, a średnia wynika z prostego faktu, do tego czegoś w 90% podchodzą własnie tacy jak ty, większość normalnych kinomanów nie da się naciąć, nie oglądnie tego i nie wystawi oceny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie będę czytał profilu kretyna, niestety jesteś do mnie za smarkaty gnoju, może i 30 masz ale jak tłumaczysz swój wiek tak namiętnie znaczy że z rozwoje zatrzymałeś się na poziomie gimgówna

Nie wiem ile Ty masz lat ale po sposobie wypowiedzi chyba 18-21 lat to maks.
                  Nie umiesz pisac poprawnie po polsku i czytac ze zrozumieniem debilu.
                  Chyba tez nie nalezysz do patriotow ktorzy sledza rozwoj Naszego pieknego kraju.
                  jakby bylo inaczej wiedzialbys ze rocznik 81 nie chodzil do gimnazjum.
                  A teraz oszczedz sobie dalszego belkotu a mnie czytanie tej paplaniny.

Ale przypał z ciebie ćwoku, gdzies wyczytał o gimnazjum? gim.. to takie potoczne określenie wiadomo czego półgłówku.
                    Sam nie umiesz pisac więc innych nie pouczaj odpadzie społeczny.
                    Jakbys wiedział to gimnazja nie sa w polsce nowościa, już przed wojną były, idź do lekarza psycholu znaFco rozwoju naszego kraju.

Naucz czytac sie ze zrozumieniem i pisac po polsku
                      wtedy moze i faktycznie lepiej Cie bede mogl zrozumiec.
                      Wiesz glupio tak sie tlumaczyc i samemu siebie poprawiac.
                      Prawda?

Płyta ci sie zacieła? powtarzasz się analfabeto.

• Shady_Yo Shady_Yo

czarnodusznik -> to Ty najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać po polsku, trudno cokolwiek zrozumieć z Twoich postów, frajerze.

• Shady_Yo Shady_Yo

No comment ;) Twój wizerunek już znają wszyscy :D Ja się sprowokować nie dam, hahahaha.

• Raflex

żałośni jesteście, kłócicie się o to komu sie co podoba, wiadomo ze nikt nikogo nie przekona tak samo jak mohery nie polubią gejów. A podobno o gustach sie nie dyskutuje...
                              Według mnie film bardzo sympatyczny, idealny na polepszenie sobie humoru (przynajmniej dla mnie)

• Raflex

mohery i geje to tylko przykład że jak ktoś sie nastawi na coś to nie da sie go przekonać i nie ma sensu sie z nim kłócic, a pedałem nie jestem

Dobra dobra.

• Shady_Yo Shady_Yo

Uważaj Raflex bo zaatakuje teraz Ciebie, taka ich dusza niestety...

Yo ziomen ogarnij sie elo...

• martwa_natura

fajnie, podoba mi się ten film a Tobie nie, więc nazwę Cię szmatą i rzucę jeszcze parę pedałów żeby Ci udowodnic że mam rację hahah :D

• nat623 nat623
                                            ocena: 9

heh przy takich filmach można zgłupieć,heh ale mi to nie przeszkadza :D

Idzcie spac dzieciaki...

• BlackShit BlackShit

kolejny, genialna dyskusja czarnodusznika
                                                tobie sie chyba koleś nudzi, 3 dychy na karku, a bawisz sie w przepychanki w internecie i wygłaszasz, ze tylko ty masz racje, cała reszta to amatorzy i laicy.
                                                musisz być na serio nieszczęśliwym człowiekiem, poszukaj moze sobie dziewczyny co? będziesz mniejszym frustratem i będziesz miał inne zajecia niz uprawianie krucjaty na tym portalu

• BlackShit BlackShit

oo, widze, ze trafiłem w sedno, bo zabolało i sie spiąłeś.
                                                    ja odpisuje pod twoimi postami?? człowieku, a kto mnie zaczał jechac przy takich filmach jak amerykański łowca, król nowego jorku, żołnierze mafii, elita zabójców, żar ciała itd a pare dni temu sie przyczepiłeś w temacie o hłasce.
                                                    jesteś żenujący koleżko, i onanistą, dam sobie ręke uciać ,ze jesteś ty.
                                                    zabolały cie moje słowa, no trudno, prawda zawsze boli.

i przy okazji zgłaszam twój profil moderatorowi, nudzisz mnie juz, jesteś idiotą, a takich tutaj trzeba tępić, takze zaraz pozgłaszam wiekszosc twoich postów gdzie ubliżasz, oraz cały twój profil i polecisz

to mój ostatni post w tym temacie, na razie, palancie, idz bić konia

• VincentVanGlock VincentVanGlock

• FrancoisSteyn27 FrancoisSteyn27

Całkiem zabawny filmik. Można się pośmiac, no i fajny mroczny klimacik, całości dopełnia piękna Embeth Davidtz. Dla mnie duży plus.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: