Pamiętam recenzję dotyczącą rosyjskiego filmu fantasy - Volkodav, gdzie recenzent Filmwebu nastrzelał taką ilośc gaf, że nie powinna sie ona znalezc online. Teraz kolejny popis daje pan Jarosław Leszcz (sic !), przynajmniej nazwisko zgadza sie z poziomem mozliwosci recenzowania filmow. Szanowny panie Jarosławie (bo pisac panie Leszczu jest mi jakos niezrecznie) - bohaterka gier i filmow z Angelina Jolie do ktorej sie pan raczy odwolywac jest LARA Croft, a nie zadna LAURA ! Pisanie, ze grami RPG zajmuja sie "odklejeni onanisci" (swoja droga skad pan wykombinowal taki tekst ? Odklejeni ? nie pokickalo sie cos w glowce z zaslyszanego na osiedlu slangu malolatow ?) czy "outsiderzy" ma tyle wspolnego z prawda co twierdzenie, ze moze byc pan filmowym recenzentem. Sam bawie sie w RPG z doskoku, a znam fanatykow tego typu rozrywki, ktorzy zajmuja w tym kraju takie stanowiska i pelnia funkcje jakie takiemu zakompleksionemu recenzencinie (przykro mi ale na miano recenzenta pan nie zasluzyl) nawet sie nie przysnia. Dla panskiej wiadomosci - grami RPG zajmuja sie takze ludzie spelnieni na wielu plaszczyznach: zawodowej, rodzinnej, a takze erotycznej. Powtarzanie idiotycznych stereotypow, ze RPG-i sa dla spasionych, niesmialych i niedopasowanych do zycia onanistow to gruba przesada. Nadto jesli uwaza pan ze gry RPG polegaja na "lataniu z dziwnymi przedmiotami w opuszczonych mieszkaniach" to moge tylko wspolczuc i zalamac rece w przedmiocie panskiej ignorancji. Zanim zacznie pan oceniac pewne grupy ludzi, warto byloby je poznac, a nie pisac co slina na jezyk przyniesie. Mam szczera nadzieje, ze nie popelni pan wiecej recenzji w tym sympatycznym portalu. A film polecam wszystkim milosnikom lekkich i nienapinajacych sie komedii - mila rozrywka nie tylko dla fanow RPG.
- filmweb24
- filmweb24
- newsy
- recenzje
- publicystyka
- powiększenie
- premiery i zapowiedzi
- repertuar kin
- DVD/Blu-ray
- filmweb poleca
Polecane wiadomości - baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-