Sigeru Sigeru

Polecam ten film wszystkim, a w szczególności osobą lubiącym tematykę wampirów. MOże nie jest to jakieś genialne dzieło warte oceny 10/10, ale moim zdaniem spokojnie można dać 8/10 i polecić innym bo bardzo ciekawy i fajnie przedstawiony ;).

• MagicusCaligula MagicusCaligula
    ocena: 2

Bajeczka dla małych dzieci, efekty nie powalają - jak na 2010r to norma, fabuła filmu bardzo przewidywalna. Miło i przyjemnie się ogląda, nie powiem że nie, ale NIE polecam nikomu kto szuka czegoś w deseń "Wywiadu z Wampirem".....osobiście się zawiodłem, 4/10

• brokeback brokeback
      ocena: 6

W końcu jest to film familijny.Podeszłam do niego z takim właśnie nastawieniem i jako taki - uważam, że jest dobry.
      Jednak zgodzę się tutaj z przedmówcą i osobom poszukującym filmów typu np "Wywiad..." również nie polecam, bo zawód będzie murowany.

• mecenaz
        ocena: 1

FILM mnie niestety rozczarował :( , pomysł o filmie o "asystencie wampira " dobry , ale wykonanie dno , muzyka nie pasowała zbytnio do filmu , aktorzy jeszcze w miare , ale sama fabuła to dno :( , niestety szuakaj ac dobego filmu o wampirach zawiodłem się , zdecydowanie NIE POLECAM !!

• alhaja86 alhaja86

Film nie dla osób liczących na mocne kino, raczej z nastawieniem na rodzinne popołudne. Pomysł jak dla mnie bardzo fajny, ale czegos brakowało mi w ostatnich kilkudziesięciu minutach filmu.

• Aliska155

Film polecam wszystkim co są fanami filmów o wampirach. Bardzo mi się spodobał ale końcówka do kitu.

• Klaudia192 Klaudia192
      ocena: 5

Może następna część kiedyś powstanie.

• Aliska155

mam nadzieję że w tym roku:D

• mecenaz
          ocena: 1

Oby nie ... , naprawdę szajs , pomysł dobry "Asystent Wampira" , ale wykonanie naprawdę kiepskie ,poleciłbym bym go jedynie dzieciakom ...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: