Giegla
ocena: 5

j.w.

• DagnaMara DagnaMara

Jak byłam dzieckiem to ją uwielbiałam, do dziś pamiętam jak siedziałam godzinami przed komputerem, bezcenne wspomnienia...

• djrav77 djrav77
      ocena: 7

ATLANTYDA - mityczne cudo :)
      Już dawno nie byłem tak mile zaskoczony oglądając kolejną animację z córką, zważywszy ,iż z tego co wiem ''wielcy filmowi krytycy'' nie przyjęli jej z entuzjazmem, ba nawet zarzucili ,że jest jednak słaba pod każdym względem. Mowa tu oczywiście o Atlantydzie - Zaginionym Lądzie.
      Okazuje się, że byli w błędzie. Opowieść którą przedstawia ta 90 minutowa animacja ,ogląda się na prawdę świetnie. Człowiek zostaje wciągnięty w wir niesamowitych przygód Milo i jego kompanów ,którzy wyruszają w poszukiwanie zaginionego cuda świata. Oprócz niezłej dawki niesamowitej akcji, jest też wspaniała ścieżka dźwiękowa oraz niezapomniane postaci ,a zwłaszcza Wołodia i pani Packard. Jeśli ktoś lubi ''bajki'' ,zabawa gwarantowana. Ja przyznaję 7/10. Dałbym więcej ,ale nie ma 7.50 :)
      pozdrawiam

• DagnaMara DagnaMara

Krytycy może i nie przyjęli z entuzjazmem, ale widownia już tak... w końcu powstała druga część ;)

• Vinsia Vinsia

Ja to mogłam oglądać przez cały czas bez przerwy (oczywiście jak byłam mała) Achh wspomnienia :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: