Magic1997 Magic1997

Najlepszy Hulk ze wszystkich był z 2008r i właśnie chodzi o Hulka w filmie the avengers
wygląda jak
przygłup z wykrzywioną twarzą, jest niski i mały, mi się podobał hulk z 2008r bo miał
wyciągnięte
mięsnie, i wyglądał bardziej bojowo a ten wygląda jak gruba pchła jak w filmie z 2003 r,
szkoda że już nie zobaczymy Hulka z 2008 r :(

• John_Shepard John_Shepard

Już widziałem takie opinie w innych tematach, napisane również przez Ciebie. Nie wystarczy Ci, że raz napisałeś, to musiałeś założyć jeszcze osobny temat. Gratuluję pomysłu.

• Uag Uag

Nie oczekuj wiele od 14latka.

• Magic1997 Magic1997

Przez takich ludzi jak wy ten świat jest popie..... robią wielkie halo o byle co.

• mareczekp2
      ocena: 9

Jak na przykład z brzydkiego Hulka?

• Magic1997 Magic1997

Nie, pisanie mi bzdur że zrobiłem dwa tematy

• Magic1997 Magic1997

A przecież mogłem się w końcu pomylić

• cokane87 cokane87

No to sie pomyliles, a on Ci uprzejmie zwrocil uwage. Ty wlasnie robisz wielkie halo z niczego, zarowno z wygladu Hulka jak i komentarza.

• Magic1997 Magic1997

No nie powiedział bym że uprzejmie, i to właśnie oni robią wielkie halo a nie ja jak byś nie wiedział, i tylko określają ludzi po wieku itp tacy są właśnie polaczki pier....

• cokane87 cokane87

zacytuj prosze gdzie Cie obrazil...

• Magic1997 Magic1997

Poszukaj dokładniej to zobaczysz

• naza naza

"przygłup z wykrzywioną twarzą,"
    Tak, bo Hulk to myśliciel lubujący się książkach oraz posiada najwyższe IQ wśród postaci Marvela i lubi sobie przeczytać parę książek Bukowskiego przed rozpierduchą.

"jest niski i mały"
    No tak, bo Hulk w serialu animowanym był wielkości WTC.

Tak poza tym to gratuluję oceniania Hulka po kilku sekundach mignięcia gdzieś w trailerach.

• statnik statnik

bukowskich powiadasz.... znasz film barfly? jak nie to poczytaj i polecam jesli bukowskiego lubisz :)

• statnik statnik

*ogladnij :D sory zle napisalem, barfly ogladnij fajny film jesli lubisz bukowskiego, on byl tam scenarzysta. glowna role gra mickey rourke

• naza naza

Sprawdzę na pewno. ;)

• dailymatch dailymatch
      ocena: 10

komentarz mnie rozwalił...mistrzostwo, naprawdę :D

• Magic1997 Magic1997

Dobra temat zamknięty, nie piszcie tu już więcej bo widzę że nikomu się nie podoba ten temat.

• krzycho355 krzycho355

Jedynie co do tego "Skiepścionego" Hulka, mogę przyznać rację to do Aktora. Aktor z Hulka 2008 lepiej się prezentował niż ten. Chodzi i wizerunek. Jeżeli daje się jednego aktora do 1 części a w drugiej się go zmienia, to nie ma tej samej magii.

• Magic1997 Magic1997

No właśnie o to chodzi, jak już zrobili jednego Hulka i miał on być zapowiadającą się częścią do filmu avengers to teraz zmienili aktora i hulka to teraz nie wiadomo czy ten Hulk to ten z 2008 r czy jakiś inny wszystko pokręcili mogli wgl nie dawać Hulka.

• John_Shepard John_Shepard

Jak już Hulk to ten z 2008, bo tam pojawia się Stark ;)

• Magic1997 Magic1997

No wiem że się tam pojawił. i właśnie z tego powodu nie powinni zmieniać Hulka, mogli tylko aktora bo teraz nie wiadomo czy to ten z 2008 r czy jakiś inny wszystko pokręcone

• mareczekp2
          ocena: 9

Edward Norton nie zgodził się zagrać w Avengers, z tego co mi wiadomo.

• czuczulka czuczulka

Edward Norton nie zagrał, bo Marvel za dużo wydał na aktorów np. Samuel L. Jackson, Scarlet Johanson, Robert Downey Jr. , a Norton za dużo chciał i się nie zgodzili.

• statnik statnik

"Początkowo w roli Hulka miał wystąpić Edward Norton, negocjacje pomiędzy aktorem a Marvel Studios nie zakończyły się jednak pomyślnie,"

• harmless harmless

Mnie ten aktor nie przeszkadza. I tak w sumie będzie go mało, bo jak będzie zielony to nawet nie rozpozna się kto to :D

• Magic1997 Magic1997

Rozpozna bo hulk wygląda jak Mark Ruffalo na sterydach :D

• harmless harmless

i zieloną farbą na twarzy? ;D

• Gandalf92 Gandalf92

Drodzy ignoranci. Jeszcze żaden z was nie widział filmu a już krytykujecie. Trailer pokazuje jedną steną tego co film. A skąd wiecie że nie wyjdziecie z kina obsrani ze szczęścia i zachwytu? Radzę się wstrzymać z krytyką. Przynajmniej do premiery. Pozdro:)

• Magic1997 Magic1997

No ja idę jedynie do kina na ten film ze względu hulka, jak go zepsują totalnie to nie wyjdę obsrany z zachwytu tylko wnerwiony :p

• Gandalf92 Gandalf92

Jak chcesz obejrzeć Hulka dzidziusiu to sobie kup DVD i puść "Hulka" 1-kę albo 2-kę. "Avengers" nie jest tylko o Hulku, więc się nie rozczaruj przypadkiem jak nie będzie go zbyt dużo albo identyczny z twoimi wymaganiami. A tak wogóle to jak ci nie będzie pasowało to pogadaj Nortonem.

• Magic1997 Magic1997

Widzę że gościu masz jakiś problem, każdy ma swojego ulubionego bohatera w filmie a moim jest Hulka i jak mi się nie spodobał w tym filmie to mam prawo o tym pisać

• naza naza

No korwa. Oceniasz całość Hulka po paru urywkach z zwiastuna, wyjdź.

• Magic1997 Magic1997

Widziałem dość

• Gandalf92 Gandalf92

Nie zasmucaj nas... masz jakiś kompleks na punkcie Hulka?

• Gandalf92 Gandalf92

Wyluzuj. To nie jest Forum o Hulku, tylko o DRUŻYNIE "Avengers"

• monilip

dajcie dzieciakowi spokój.

Nie czytałam żadnych komiksów, siedzę bardziej w mangach, widziałam dwa '"Iron Many", "Thora" i dzisiaj "Hulka". Skakałam z radości gdy zobaczyłam końcówkę i zapowiadany crossover. Oglądam jeszcze raz trailer "Avengers" i co widzę? Inny aktor. Moje oczekiwanie na film z "JA CHCE JUŻ MAJ!!!" zmieniło się na "Co? Co oni znowu wymyślili? Boję się maja...".

Wiem, dwugodzinny film i tylu aktorów, tyle postaci, na każdą przypadnie niewiele czasu, poza tym w większości mamy Hulka, a nie człowieka. I co z tego? Ja chce porządnych crossover, a nie nie do końca dorobiony.... Tak się teraz czuję - zawiedziona.

Poza tym - na filmwebie są gorsze tematy niż ten i nie wiem o co wam chodzi. Wyluzujcie :P

• Magic1997 Magic1997

Hmm dzieciakowi? jestem pewnie starszy duchem od ciebie, a temat i może i jest bez sensu ale wcześniej pisałem że temat zamknięty więc mogli tu nie pisać

• mufek32 mufek32

hehe.. starszy duchem?? a ocenia efekt promieni gamma po wyglądzie, on ma demolować nie puszyć się jak Stark. nie widzisz w ogóle sensu tego filmu..

• monilip

wybacz, sugerowałam się datą w nicku i stylem pisania.

• Gandalf92 Gandalf92

To najgłupsze forum jakie widziałem. Bez przesady. Jestem tu ostatni raz. Goodbye.

• Magic1997 Magic1997

Nie będę płakał papa

• Magic1997 Magic1997

Raz mogli by chociaż zrobić nową historię o hulku jak zmienili go kompletnie, dwa zepsuli całą magie jaka była w incredibile hulk, trzy spieprz... go kompletnie, cztery aktor w roli Banera do bani...

• Peeves Peeves

Mieli robić kolejny film o Hulku? Od nowa? Niby po co? Inny aktor nic nie zmienia - zrobili już jeden film, który opowiada historię właśnie tego Hulka z Avengers. Zresztą mieliby za mało czasu na kolejny film, bo Norton zrezygnował z tej roli dopiero przed rokiem chyba. Skąd możesz wiedzieć, jak Ruffalo zagra Bannera? Nie widzieliśmy go prawie w ogóle na zwiastunach. A sukcesem Hulka występującego w Avengers jest to, że nie wygląda już tak komputerowo. Bardzo dobrze, że jest podobny do Bannera, bo to w końcu jego alter-ego.

• Magic1997 Magic1997

Zobaczymy jak to będzie

• Nikola_Tesla Nikola_Tesla
          ocena: 8

eee... bo Hulk jest przyglupem. Jest przecierz zielona glupkowata kupa miesni wiec chyba dobrze go tu odwzorowali ;)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: