Wojtek_dpo Wojtek_dpo
ocenił(a) na:7/10

We Francji i Niemczech puszczają pełną wersje.160minut.
W USA film ma 90 minut.W Polsce 100.

Wyczytałem ,że w oryginalnej wersji Aurora umiera ratując planetę.Nie ma tam żadnego porodu.
Lambert Wilson i Gerrard Depardieu mają o wiele więcej scen.

Na początku dowiadujemy się,że Ziemia umiera.Thoorop jest bardzo chory.

• Raven Raven

Mmmm to tego rzeczywiście brakuje. U mnie zaczynało sie od sceny z trailera.

• absu absu
    ocenił(a) na:4/10

Ja olewam polską wersję - czekam na francuską w dobrej jakości. Z chęcią poszedł bym sobie na to do kina, niestety polski dystrybutor dał ciała i dlatego nie zarobi na mnie złamanego grosza.

• Albertino Albertino

Jeśli rzeczywiście będzie dostępna wersja 160 minut, to tylko taką obejrzę, ponieważ tylko ona jest wizją reżysera. Resztą to nienaturalnie pocięty szajs.

• aD_Tom__ aD_Tom__
        ocenił(a) na:7/10

zgadzam się, a już chciałem iść na to do kina
        jak można z całkiem ciekawie zapowiadającego się filmu zrobić coś niepodobnego do siebie w 3 odsłonach ??

• Użytkownik usunięty

Powinieneś używac [SPOILER], ujawniając treśc filmu.
    Pozdrawiam

• Ichthys Ichthys
    ocenił(a) na:2/10

Ten temat to ściema. Według IMDB wersja francuska ma 101 minut, tyle samo co polska.

• Gammaro Gammaro

Zgadzam się z przedmówcą. Na allocine.fr podany czas trwania filmu wynosi 1 h 40 min. może na dvd dorzucą dodatkową godzinę...

• Ichthys Ichthys

Kassovitz (czy jak mu tam) kiedyś w jakimś wywiadzie powiedział, że nigdy nie było 160 minutowej wersji, że to wymysł dziennikarzy.

• absu absu

W sumie fakt. Zastanawiam się czy jednak się na to nie przejść do kina...

• Ichthys Ichthys

Przejdę się, bo mam za darmo. Pieniędzy bym na oglądanie Vina Diesela nie wydał.

• javs javs

Z CHOINKI SIE URWAŁEŚ ????!!!! pisze się SPOILER , przecież film nie miał jeszcze premiery w POLSCE, więc większość go nie oglądała, a ty z zakończeniem wyskakujesz ?! co za poj** ... :[

• matmax_t matmax_t

Kolejna tempa pała do ścięcia.
    Niech ci życie w lewatywie wynagrodzi...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: