maczolina maczolina

Wartka akcja i interesujące sceny walki w wykonaniu Van Diesla to główne atuty filmu. To właściwie byłoby na tyle...oczekiwałam czegoś w stylu 5 - elementu, trochę się zawiodłam choć momentami apokaliptyczny nastrój był całkiem przekonujący (czyt. dołujący).Pomysł niezły ale jego realizacja nie do końca...Chaotyczny scenariusz momentami nie wiadomo o co kaman, zakończenie też mi się nie podobało no i zabrakło romansu...ehh może II część będzie lepsza.

• Jeffrey_Goines Jeffrey_Goines

Znowu chęci na romanse... Nie chcę być niemiła, ale jak chcę oglądać miłosne wątki, to idę na komedie romantyczną. Jak dla mnie brak pocałunków i innych pieszczot mi nie przeszkadzał :)

• kafar_3 kafar_3

No nie mogę ... Ten film zawiera wszystko co powinien mieć: szybka akcja, dużo strzelania, muskularny Vin Diesel i piękna kobieta. Nie musi być w takim filmie żadnego romansu. To jest film o twardzielu w hardcorowym świecie :) Rewelacyjny film :D Polecam

• maczolina maczolina

jesteś niemiła:) no cóż o gustach się nie dyskutuje...

• dreamhunter_5 dreamhunter_5
      ocena: 8

Jak na film akcji i sci-fi wystarczająco dużo było w nim uczuć (zwłaszcza między Tooperem a Aurą ;)). Dla mnie bomba, tego właśnie się spodziewałam :)

• marekk871 marekk871
    ocena: 8

dla mnie super film:D polecam:D dziwi mnie jednak ta slaba nota... ale na filmweb wszystko mozliwe, zdecydowanie fillm nie dla dzieci bo nie zrozumieja^^ ja daje 8/10 spokojnie:D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: