Ottiss14 Ottiss14

Wszędzie się wciśnie nawet do bajek i komiksów. Nigdy w życiu nie oglądałem filmu animowanego z taką ilością murzynów i tak często traktującą Rosjan jako największe zło. Trochę to bawi. Bawi dodawanie po kilkudziesięciu latach nagle (poprzez filmy Nolana) czarnego pomocnika Batmana. Kobieta kot przerobiona na czarną ,Kingpin i Nick Fury to samo. Podobno kiedyś był nawet jeden komiks z czarnym Punisherem. Tak silnie upolitycznione bajki są bardzo nieprzyjemne w odbiorze. To dzieci są głównymi odbiorcami ,a polityczne spory powinno się od nich trzymać z daleka ,więc żadnego więcej wybielania czarnych ,oczerniania Białych i jechania na Rusków. Twórcom się we łbach już przewraca.

• Doktor_Wong

Lucius Fox nie jest wytworem filmów Nolana.

• tyr1888 tyr1888
      ocena: 3

Co do Foxa masz racje ale pamiętasz Batmany Burtona, tam Dent był czarny a w planowanej trzeciej części Burton chciał umieścić czarnego Robina.

• cooke_eater cooke_eater

Przynajmniej nie będziemy wiedzieć kto zginie pierwszy :p

• Doktor_Wong

Tak pamiętam czarnego Denta, straszy mnie po nocach do dziś. Nie wiem jak sobie Burton wyobrażał czarnego Dwie Twarze. Głupio to może zabrzmi ale przynajmiej w tym przypadku chwała Schmacherowi za Tommy'ego Lee Jonesa. A co do czarnego Robina to chodzi o Marlona Wayansa? Bo tak mi się zdaję, że coś słyszałem o nim jako kandydacie do tej roli. Powiem tak, pieprzyć poprawność rasową!

• BBRodriguez BBRodriguez
        ocena: 6

Ojeja, czarny Dent pojawił się u Burtona na kilka minut i od razu tragedia! Nie żartuj sobie.

• Der_SpeeDer Der_SpeeDer

Szlag mnie po prostu trafia na widok idiotów, którzy wszędzie się doszukują politycznej poprawności.

• Ottiss14 Ottiss14

Hehe ,dobry tekst! Przewrotne poczucie humoru ,lubię to i doceniam.

• Koshara Koshara
        ocena: 3

Nie marnuj się tutaj, tylko idź pomóc Korwinowi. Jemu każda pomocna dłoń jest potrzebna.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: