AutorAutor AutorAutor
ocena: 5

nigdy nie miałeś tak ponętnej pomocnicy jak BATGIRL. Seksapil Alicii Silverstone jest wręcz rozbrajający. I te spodnie zapinane suwakiem z tyłu. Alfredzie, ty nicponiu, fiu, fiu...

• K696 K696

ha w ogóle te stroje są "kosmiczne". w ogóle wyglądać film wygląda, Bluszcz i Szwarcu świetnie, ale kto w roli Batmana odważył się dać typa który jak to oglądałem za młodu pierwszy raz na VHS kojarzył mi się tylko z szpitalem? :)

• dirt16 dirt16
    ocena: 4

Batgirl to największy minus tego filmu, nic dziwnego, że to właśnie ona dostała Złotą Malinę.

• La_Pier La_Pier

Autorze, po raz ostatni wypada mi się zgodzić z Twoimi słowami. Bez wątpienia Silverstone mogłaby z powodzeniem zastąpić zgrzybiałego Alfreda na zaszczytnym stanowisku pomocnika Batmana.

Nie pamiętam tylko, czy kostium pomocnicy miał odpowiednio podkreślone sutki? Bo zdaje się, że reżyser Schumacher znacznie większą uwagę przywiązywał do męskich kostiumów...

• bartek_tdk bartek_tdk
    ocena: 5

Jak byłem mały to film wydawał mi się super, dopiero z biegiem czasu zauważyłem że to niezły bubel. Nie wiem, może miał to być świat Batmana pełen przepychu, ale to miasto Gotham to jakaś przesada. Arnold w roli Mr. Freeze'a? FAIL Clooney w roli Wayne'a/Batmana? FAIL, Batgirl? FAIL Robin? FAIL. Reżyser naprawdę zepsuł to co zapoczątkował Burton, jego wizja była genialna, zobaczcie tylko te dwie jego części. Pierwszą zrobił w '89 a ogólnie film to geniusz. Gdyby to on robił te pozostałe dwie części, myślę że byłoby ZNACZNIE lepiej. Co ja pisze... Tu nie ma nawet czego porównywać. Mogę się tylko domyślać że Schumacher chciał zrobić nie lada gratkę dla dzieciaków, żeby podniecały się kolorowymi kostiumami.

• Himiteshu Himiteshu

yyyy, jeśli Ty patrzysz na filmy tylko z takiej perspektywy to gratulacje, pewnie spuszczałeś się na widok Halle Berry jako Catwoman czy Mystique z X-menów.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: