cccys
ocena: 1

fabuła, gra aktorska, efekty wizualne?
jeżeli oczekujecie po filmie sf czegokolwiek, nie polecam Battlestar Galactica: The Plan.

kompletna katastrofa ;/

• baraqs baraqs

Sam jesteś "poraszka" :D
    Kurfa, że tesz doszło do czasóf, że analfabeci mają swoje zdanie ;)
    (Moje błędy są zamierzone)

• cokane87 cokane87

Nie nazywaj kolesia analfabetą skoro popełnił jeden błąd, reszta wypowiedzi jest poprawna, chociaż nie zgadzam się z nią :P

• nokurde84 nokurde84

poraka;)...za krutko... i z nowu prosi mnie no kurcze

• niceta niceta

Jako analfabeta chciałbym wyrazić swoje ubolewanie odnośnie twojej wypowiedzi, baraqs: albo to, co napisałeś jest bez sensu, albo dopiero słowo pisane sprawiło, że człowiek ma własne zdanie (oczywiście nie w sensie dosłownym ale metaforycznym - tym potocznie używanym).
      Kończę czepiać się i idę zobaczyć co to za potwora z tej "poraszki".

• użytkownik usunięty

Fakt, że niestety "poraszka". W sumie nie wiem, czego się spodziewałam - ze wszystkich BSG bez przykrości oglądałam tylko serial, który leciał kiedyś na TVP2. Pierwszy film fabularny oglądałam dawno temu na Polconie w warszawskiej Stodole i uśpił mnie - ten tutaj tak samo. Jestem maniaczką filmów i seriali fantastycznych wszelakiej maści, ale musi to mieć jakąś akcję przynajmniej...

• mime

hahahaha,super,wlasnie mialem ochote odpowiedziec temu analfabecie na posta, ale mnie wyreczyles :) thx

• jedzej jedzej
    ocena: 1

Jako wielki fan serialu i gry planszowe BSG niestety muszę powiedzieć, że The Plan robi wrażenie jakby dwunastolatek ściągnął wszystkie sezony z torrentów, wyciął po 5 minut z każdego odcinka i skleił to do kupy. Nawet ktoś kto zna serial może nie wiedzieć w którym momencie akcji w danym momencie jesteśmy - absolutnie nie polecam.

• jacek2 jacek2
      ocena: 4

Niestety potwierdzam film slaby ... poraszka ;-))

• WhiteOwl WhiteOwl
        ocena: 3

podpisuję się - poraszka :P, nie da rady obejrzeć więcej niż 15 minut

• markin

naucz się pisać następnie milcz przez kilka lat obserwuj naucz się netykiety a później może, może się wypowiedz jak będziesz pewien na 500%, że masz coś ciekawego do przekazania.

• emillo97 emillo97
      ocena: 7

Szkoda że film wydaje się słaby po opiniach bo na razie oglądam serial i jest genialny.

• użytkownik usunięty

* To produkcja telewizyjna stworzona za niewielkie pieniądze, a mimo tego efekty specjalne stoją na wysokim poziomie (marka BG zobowiązuje).

* Fabuła jest ciekawa, ale zrozumieć ją mogą tylko ci, którzy oglądali serial.

* Gra aktorska nie jest zła.

* Naucz się pisać.

• mayka_og mayka_og
    ocena: 8

ech... bo ten film jest dla fanów BSG. Wyjaśnia kilka kwestii. Wolę bardziej od Razor. A tak w ogóle: kocham BSG!!! to najelpszy serial sf na świecie. żałuję, że nie ma takich więcej. So say we all!

• freesfootball freesfootball

bez kitu...

• stalker52

Jeśli nie oglądało się serialu do 3 sezonu, to nie oglądajcie filmu. Ale mnie się podobał, jak zresztą cały serial. 9/10 :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: