antonoowka antonoowka

...Depp. Chyba w żadnym filmie nie wygląda piękniej.

• asixm asixm

pamiętam, że miałam kilka lat jak obejrzałam ten film w tv i totalnie zakochałam się w Deppie. Uznałam go za najcudowniejszego na świecie faceta...

• antonoowka antonoowka

Nie dziwię się. Deppa kochałam od dawna, a ten film (czemu tak późno go dostrzegłam? czemu?) sprawił, że się w nim również zakochałam. Ech!

• babariba babariba

absolutnie się zgadzam! i jeszcze ten głos!!

• Maslana2203 Maslana2203

Mówisz o piosenkach? Których on NIE śpiewał?

• Tigercub Tigercub
        ocena: 10

chyba tak, hehehh

• użytkownik usunięty

ja też kochałam się w Deppie :) mam sporą kolekcję filmów z jego udziałem :) ale nie patrząc na jego wygląd i tak stwierdzam ze jest świetnym aktorem w filmie Cry Baby jest niesamowity super film jak dla mnie jeden z moich ulubionych daję 10

• mUnIeCa_2 mUnIeCa_2

Eh to pozostaje mi dziś doczekać tej późnej godziny

• alien_2 alien_2
    ocena: 8

Ten film to chyba jakaś parodia:D Fajnie to się ogląda, momentami przypomina mi klimat Grease. A Depp? O Boże:D

• Krytykant Krytykant

Nie chyba, tylko na pewno :D
      Świetny film, a Depp jest stworzony do takich ról.

• buszasz buszasz

Film jest świetnyy :D znakomita parodia :D no i niezła rola Deppa i Locane. Jeden z lepszych musicali :)

• OnaAkaPatss. OnaAkaPatss.

oglądałam i wyglądał tam świetnie +daje trochę naciągnięte 8 ;p

• wake_the_dead wake_the_dead

film pokręcony hehe ale nie ważne jaki tam był, ja i tak siedziałam przyklejona do ekranu telewizora dosłownie z oczami na wierzchu, no nie mogłam się napatrzec na Deep'a, co za twarz, nie mógł wyglądać lepiej. sory za ten żałosny lekko komentarz, ale serio Deep zrobił na mnie takie wrażenie (a żadko zdarza mi się wzdychać do aktorów itp.)

dokładnie, nawet moje zmęczenie późną godziną, nie było tak odczuwalne,tak się wciągnęłam haha.

• alien_2 alien_2

DEPP

a film śmieszny i zakręcony;)

• wake_the_dead wake_the_dead

Tak tak, no jasne że Depp, literówka, przepraszam :)

• antonoowka antonoowka

Ja dostawałam kretyńskich palpitacji serca przez cały film XD.
        Nie pojmuję, co on takiego w sobie ma.

• aariciaa aariciaa

ja tam do wolę w roli Sparrowa :P

bez dwóch zdań

• lolaaa89 lolaaa89

Świetnie jeszcze wygląda w Sekretnym Oknie i Desperado2 xD Polecam !!

• Undomiel_6 Undomiel_6
          ocena: 6

on wygląda świetnie ZAWSZE.

• rollo_tomassi

no coś Ty?.. jako Raul Duke w Las Vegas Parano jest "lepszy" gdy budzi się z wyciętym Z na czole ;)

• lolaaa89 lolaaa89

a dla mnie im starszy tym co raz lepszy....w ostatnich filmach najbardziej mi się podoba ! Jest boski ! Ma tak cholernie przyciągające spojrzenie i te gesty, ruchy....oh takiego faceta miec.....marzenie :)

W piratach jest świetny !

• coconutamerica coconutamerica

Dokładnie.. marzenie :)

• antonoowka antonoowka

Z jednej strony tak, bo z wiekiem jakoś pięknieje, ale w Beksie jest tak obłędnie uroczy i chłopięcy ;-)...

• Wariatka3101 Wariatka3101

Johnny jest jak wino, im starszy tym lepszy:)

• ewefilm ewefilm
    ocena: 5

Moim zdaniem najcudowniej wyglądał w Don Juan DeMarco

• natalaJD natalaJD

W każdym filmie jest świetny! Ma niesamowity talent i potrafi świetnie go wykorzystać. Kocham... :*

• lolaaa89 lolaaa89

oj dokładnie w tym filmie wygląda niesamowicie....aż sobie ściągnęłam parę tapetek z tego fimu :D

• Agusiaaa1119

tak! don juan DeMarco!! tam wygląda po prostu obłędnie.. chociaz w beksie tez mi sie baaaardzo podobał ma tutaj tki chłopięcy urok

• wiesiakizi1 wiesiakizi1

masakra...jak mozna byc takim pieknym...najpiekniejszy czlowiek na swiecie; utalentowany, tajemniczy, czego mozna chciec wiecej..Kocham Johnny'ego. Potrafi sie odnalezc w kazdej roli.

• halakacz halakacz

no możę w Arizona Dream wygląda lepiej:P

• 1pysia1 1pysia1

Nio Johnny wyglądał super :D. W ogóle to świetny film, z humorem :) . Chętnie obejrzę go jeszcze kilka razy ;) .

• paulinne paulinne

Pokażcie mi film, w którym Johnny nie wygląda najpiękniej... Choć muszę przyznać, że w "Blow" nie wyglądał tak dobrze jak w innych filmach, ale może to moje subiektywne odczucia.

• simpsonka18 simpsonka18

ehh po tym filmie uznałam go za WYMARZONEGO FACETA. Dosłownie, z wyglądu jest po prostu idealny, nic, kompletnie nic bym w nim nie zmieniła! Nie mogę uwierzyć, jak ktoś taki może chodzić po świecie...

• tournesol tournesol
    ocena: 7

Obejrzałam ponad 20 filmów z jego udziałem, ale w tym wygląda chyba najgorzej (wg mnie). Najlepsza 'wersja' Deppa- "Sekretne okno" ;)

• louisvuitton louisvuitton

zdarza się taki 1/1000, idealny pod każdym względem.. ja sama autentycznie zastanawiam się czasem, jak ktoś taki może istnieć.. nad jego idealnością można się rozpływać i pisać o niej w nieskończoność... + właśnie przeczytałam od nowa cały temat i umieram ze śmiechu, niewiarygodne, co w nim jest takiego przyciągającego? XD

• antonoowka antonoowka

Przed chwilą zrobiłam dokładnie to samo, włącznie z umieraniem ze śmiechu :)

• NAnn120

zgadzam się w 100 %, jeden z pierwszych kadrów filmu, kiedy po policzku spływa mu łza - bezcenny :)

• antonoowka antonoowka

Tak! Aż dreszcze przechodzą po plecach :)

• użytkownik usunięty

A moim zdaniem w tym filmie wygląda okropnie. Mnie się podoba w 'Sweeney Todd'.

• sweetxrabbit sweetxrabbit

E tam. On zawsze wygląda pięknie. Chociaż w tym filmie jakoś chyba najmniej mi się podobał ( znaczy i tak jest boooski, ale bywało lepiej, dużo lepiej ) Don Juan ... tamtą odsłonę Deppa pokochałam. No i Edward Nożycoręki. To chyba po tym filmie zaczęłam się uważać " wielką fanką " . Pokochałam go po prostu :)

• kinga_j kinga_j

Ojj zgadzam się. Aż musiałam umieścić jego zdjęcie na profilowym! Jest przecudowny! Podobnie jak w m.in. Don Juan DeMarco, Arizona Dream, Czekolada(!).

• antonoowka antonoowka

O tak, dziwne, że nikt o tym wcześniej nie wspomniał - w "Czekoladzie" jest rewelacyjny, chociaż w inny sposób niż w "Beksie" - bardziej męski i.... melancholijny? Och, mogłabym go opiewać godzinami :D

• gacia1990 gacia1990

W sumie jeszcze nikt o tym nie wspomniał, ale w "Jeźdźcu bez głowy" też wygląda świetnie :D.

• cahgpa

Super film i idealnie dobrani aktorzy. Nic dodać nic ująć. Polecam!

• eccitare eccitare

"...Depp. Chyba w żadnym filmie nie wygląda piękniej." popieram w 100%

• GreenButton GreenButton

cudowny Depp, cudowna muzyka

• Sabina0603 Sabina0603
    ocena: 7

jak dla mnie film warty obejrzenia głównie dzięki Deppowi ;-) owszem, nigdzie nie wygląda piękniej... ;-) jak dla mnie właściwie ratuje tę farsę, ale film ogólnie taki lekki i na zabicie czasu nie wymagające myślenia i dla nacieszenia oczu Deppem. W sumie to średnio polecam

• imNOTalone imNOTalone

A 'Benny & Joon'? Tam jest bardzo uroczy ;3

• antonoowka antonoowka

A i owszem, ten film oglądałam później niż "Beksę" i przyznam, że miałam dylemat gdzie jest piękniejszy.
      Ale chyba jednak początkowa scena z "Beksy" pobija wszystko, co widziałam z Deppem ;-)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: