czekol4dk4 czekol4dk4
ocena: 8

film moim zdaniem super :) bardzo mi się podobał ale mam jedno zastrzeżenie - bardzo wielka szkoda, że producenci zdecydowali się połączyć muzykę w stylu brazylijskim a chwilami afrykańskim z rockiem kojarzącym mi się z filmami akcji produkcji USA - psuło to wiele z atmosfery filmu. mimo tego jednak dla mnie bomba :)))

• s_lopez s_lopez

faktycznie nie potrzebnie dodana muzyka związana z teraźniejszością, klimat byłby lepszy gdyby była muzyka związana tylko z capoeira efekt byłby lepszy. Jeżeli ktoś interesuje się capoeira to obowiązkowo powinien zobaczyć ten film mimo że nie jest w pełni odwzorowane to co śpiewa się w roda de capoeira o besouro.

• Marla86

Dobra historia, piękne zdjęcia... Pomimo tego, że od 10 lat żyję Capoeira film do mnie nie do końca przemawia... Tendencyjne rozwiązania techniczne, kiepskie aktorstwo, no i jak wyżej, marna muzyka... Ale za te zdjęcia warto obejrzeć ze trzy razy :)

• Stalkerama Stalkerama
      ocena: 4

Kiepski scenariusz, kiepska gra aktorska, o walkach lepiej nie wspominac. Zdjecia tego nie ratuja, moim zdaniem celowo byly robione pod wersje 3D.
      Przyjemniej sie oglada prostego "Capoeira fighter"

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: