shadowman_1984
ocena: 1

Zupełnie nie rozumiem jak można ten film ocenić na 7 czy 8. Jest o wiele więcej produkcji i to o wiele lepszych od tego czegoś. Ten jest beznadziejnie nudny, mdły i bez wyrazu. Ściągnięto do niego ekipę z ,,Obcego 2" licząc na to że może film spodoba się fanom ,,Aliens" ?
Beznadziejna muzyka przygrywająca w tle (ciągle ta sama), bezsensowne zwroty akcji, błędy, kompletny brak pomysłu i beznadziejna gra aktorów sprawiają że o filmie tym chce się tylko zapomnieć. Koncepcja odzyskania ludzkich cech po przetoczeniu krwi od bliskiego jest w iście cukierkowym, hollywodzkim stylu. W dodatku dziecko które pali papierosy na oczach widzów. Co to ma być ?! Totalna klapa i porażka. Jeżeli chcesz zobaczyć jak się NIE POWINNO robić filmów - koniecznie obejrzyj.
Shadowman_1984

• lordofthedead lordofthedead
    ocena: 7

W 100 procentach się z tobą NIE zgadzam film był dobry, może nie najlepszy o wampirach, ale na pewno jeden z lepszych jakie oglądałem w tej tematyce!

• maly_198

Jak najbardziej. Popieram. A na dodatek muzyka Tangerine Dream. Fajny klimat.

• El_Draque El_Draque
    ocena: 4

Muzyka dobra, a dziecko mi nie przeszkadza. Niestety watki filmu i calosc dosc slaba.

• tomason13 tomason13

Są słabsze jak i lepsze od tego, ten według mnie jest dużo lepszy od Dzieci nocy, ale gorszy od Straceni chłopcy i Postrach nocy

• WinstonWolf

Osobiście nigdy nie widziałem gorszego filmu o wampirach.Właściwie jest to jeden z najgorszych filmów jakie w ogóle kiedykolwiek oglądałem.

• Supreme Supreme
    ocena: 8

Ten film jest fantastyczny. Odkryłam go stosunkowo niedawno i żałuje, że tak późno. Muzyka jest świetna, właśnie ona dodaje klimatu. Podoba mi się, że jest taki brudny, a wampiry nie są pokazane jako czyściochy-modnisie tak jak w zmierzchu tylko są brudne i ohydne.

• kazach kazach
    ocena: 7

klasyk lat 80, różni się od cukierkowych filmów lat obecnych w których nic nie zaskakuje a na dodatek są tandetne efekty komputerowe które psuja realizm;
    tu jednak jest klimat, brud, przerażenie... oczywiście trzeba czuć klimat tamtych lat... fajnie się ogląda znanych aktorów w nietypowych rolach.. Jeden z pierwszych filmów żony Jamesa Camerona, którego ekipę aktorów a także kilka pomysłów scenariuszowych można zaobserwować.. ;)

• Sutpen

Film jest co najwyżej średni, ale muzyka genialna. Żeby ją w pełni docenić, trzeba jednak posłuchać płyty. Prawdę mówiąc, gdyby nie muzyka, nawet nie próbowałbym oglądać tego filmu, nawet, gdybym się w końcu dowiedział o jego istnieniu.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: