JesusChrysler JesusChrysler
ocena: 6

Ot sztampowa historyjka z jak zwykle żenującym Deppem.

• Dr_Mouse Dr_Mouse

zazdrosny?

• JesusChrysler JesusChrysler

O co?

• jane_88 jane_88

żenujący to ty jesteś.

• Dr_Mouse Dr_Mouse

jeden z najlepszych aktorow a ty mowisz ze jest zenujacy, buahahhaha, wez dzieciaku nie spamoj takim zalem

Spacey, Norton, Oldman, Pitt, Fiennes, Day Lewis, DiCaprio - koło nich nawet nie stoi, a starej gwardii może co najwyżej buty czyścić. De Niro w 5 minut jest bardziej przekonywujący niż ten beton w połowie filmografii. Wątpię, że w ogóle by się znalazł w tutejszym top aktorów gdyby nie ładna buźka i role w jakichś popkulturowych szmirach dla dzieci.

• manypakiao7 manypakiao7
            ocena: 4

Wielu jest obecnie lepszych aktorów od Deppa, dodałbym jeszcze Washingtona, Penna, Carrey, Rush, Bridges, Seymour Hoffman.

• Dr_Mouse Dr_Mouse

dobra wiesz nie prowokoj jak reszta tych bachorow co sie nie zna na ''klasykach''

chyba nie chcesz tu nikomu wmówić że Blow jest klasykiem

• vince25xx vince25xx
                ocena: 9

jest klasykiem w swoich klimatach

• Dr_Mouse Dr_Mouse

widzicie ludzie oto nastepny przyklad dzieciaka co sie nie zna na ''klasykach''

jasne...

• Marcinekk Marcinekk

http://www.imdb.com/title/tt0221027/ OT twój klasyk, adekwatna ocena(chociaż na pewno i tak lekko wyniesiona w górę przez ludzi twojego pokroju)
                  depp jest beznadziejnym aktorem, podporządkowywanie się powszechnej opinii że jest geniuszem jest niewiarygodnie żenujące.

Post z pajęczynami, ale znalazłem jeszcze lepszą http://www.rottentomatoes.com/m/blow/

• Marcinekk Marcinekk

widzę że sporo arcydzieł dziś postawiłeś:}

Zawsze rozdaje hurtowo

• VHS VHS

Nie wiem co was z tym Deppem tak gryzie... Aktor świetny, zresztą jak cała reszta ww. Podajcie chociaż jeden przykład na potwierdzenie swoich zarzutów... Czemu niby jest taki żenujący jak twierdzicie ?

Bo ma znikomą mimikę.

• VHS VHS

Oglądałem wiele jego filmów i jakoś nie zauważyłem... ale cóż jedni go lubią drudzy nie naturalna kolej rzeczy

• Przemo__C. Przemo__C.
                ocena: 10

A ja uwazam, ze ma bardzo dobra mimike... Moim zdaniem czasami potrafi wyrazic mimika zaskakujaco wiele... Tak na szybko: Blow- scena przez szybe w wiezieniu z corka, Donnie Brasco- scena, w ktorej sonny black zabija kolesia, poza tym jego "sztandarowe" Las Vegas Parano i Piraci... Ale w sumie kwestia gustu...

• Marcinekk Marcinekk

Ocena gry aktorskiej na surowo chyba nie powinna być kwestią gustu, przecież mamy przed sobą ten sam ekran z jego twarzą, jak do jasnej cholery można powiedzieć że jego mimika jest "świetna"?

• shinakol

Odbiegam od tematu, ale Jedno pytanie - Al Pacino wg Ciebie ma lepszą mimikę ?

Ee, tak.

• zupa_11 zupa_11

al pacino ma super mimikę zobacz sobie adwokat diabła albo zapach kobiety

• Sparow5 Sparow5

ta w piratach to dopiero była znikoma mimika nie?

• TubylecBetonu TubylecBetonu

Oceniać aktorów przez pryzmat mimiki, co was, k*rwa, popier*oliło ? :)

• Sparow5 Sparow5

tak qurwa, bo to ja tak oceniam

No to Ci gratuluję.

• Sparow5 Sparow5

wroc, ale gafa
                            gdzie ja tak napisalem, ze oceniam przez pryzmat mimiki, wg.mnie jest ona dopelnieniem

Odpowiedziałem odnośnie mimiki na temat kilku powyższych postów.

• petia

uwielbiam pacino, ale w tych i jeszcze gorączce gra manierycznie, właściwie tak samo i muszę przyznać rację tym, którzy to zarzucą. a co do deepa to faktycznie w lekkim filmiku o piratach jednak pokazuje dobre aktorstwo, a poza tym nieżle grywa różnych dziwaków

• _Holiday166 _Holiday166

No fakt dobrych aktorów powiedziałeś. Moich ulubionych. Lubię Depp Ale też osobiście uważam że nie sięga do stóp Pittowi... Wiem że mnie zjedziecie ale to mój gust.

• kokok2000000001 kokok2000000001

pitt? dicaprio?

weź dzieciaczku połóż się do łóżeczka bo hormony ci buzują i gadasz pierdoły

No, rzecz w tym, że oni wybitnymi aktorami nie są. Bez ad personam się nie mogło obejść? Kto tu mówi o hormonach...

• kokok2000000001 kokok2000000001

wybacz, ale sądząc po twoich wypowiedziach nie mogłem doszukać się innej przyczyny niż wcześniej wspominana i głupoty

A jakieś argumenty, czy za trudno?

• MagisterOgierWisnia MagisterOgierWisnia
    ocena: 10

Ty jestes zenujacy, nie znasz sie na filmach, aktorach

Co to jest znanie się na filmie, dobre opinie o wytworach kultury masowej?

• milesaway6 milesaway6

Zakończenie filmu - ostatnie zdanie - wersja dla debili. Jak można tak zepsuć całkiem niezły film.

• VHS VHS

O które zdanie mianowicie ci chodzi ?

• VHS VHS

Każdy film, KAŻDY jest "wytworem kultury masowej".
        Nie robi się filmów które nie mają za zadanie dotrzeć do jak największej ilości odbiorców.

• milesaway6 milesaway6

Zdanie brzmiało mniej więcej tak: "Córka nigdy go nie odwiedziła".

• VHS VHS

Aaa... I chodzi ci o to że było to zbędne zdanie bo to było widać że go nie odwiedziła ? Jeśli tak to w sumie się zgadzam :)

• milesaway6 milesaway6

Tak, dokładnie tak VHS ;)

• Madeleine94 Madeleine94

Drobna różnica. W zdaniu był zawarty przekaz, że nie odwiedziła go 'jeszcze, do tej pory'. Jak wiemy, córka Georga Junga odwiedziła swego ojca w więzieniu, jakiś czas po wyprodukowaniu filmu. To zdanie skłoniło do refleksji.
            A poza tym jak można uważać, że ostatnie zdanie zniszczyło cały film?! Film to scenariusz, aktorzy, ich gra, przekaz.... Więc.. nie skomentuję tego.

• ThePrestige ThePrestige
          ocena: 8

mylisz tutaj pojęcia

• Zurawina_fw Zurawina_fw

Jak można oceniać kogoś na podstawie tego jakie ma zdanie nt filmu? Masz pojęcie ile jest gustów?

• _Holiday166 _Holiday166

Racja moja droga... Piękny avatar :)

• Zurawina_fw Zurawina_fw

Dzięki:)) Twój też niczego sobie :D

• Wioleczka

Giń szmiro

Mhm, dzięki za komplement

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: