betinka3

poprostu świetny,rewelk,najlepszy horror napewno warto!!!!

• kickboxer3 kickboxer3
    ocena: 7

To nie horror tylko zwykły thriller. Zabijał człowiek i to mi się nie podobało. Jedynka była lepsza pod tym względem ale ogólnie dobry.

• jason86 jason86

No ale kto zabił ich rodziców ?? Jakiś psychol?? Od razu na początku filmu odczułem że prawdziwego Boogeyman'a nie będzie...

• mati793

Film mega nudny , oglądam na TVN i nic specjalnego , nuda nuda i nuda

• 94filoxx 94filoxx

Popieram :)

• PotyS PotyS

widać jak oglądałeś film

• jason86 jason86

źle zrozumiałeś to co pisałem ale ok w sumie miałeś prawo tak zrozumieć
          trudno... edytować już się nie da

• PotyS PotyS

chodzi o to że jest w 2 wspomnienie z akcji w szafie jak wepchneli Henrego do szafy i on tam zobaczył boogeymana i cos mu tam zrobił to nie jest wyjasnione o to chodzi??? bo 1 nie ogladalem i po dennej 2 nie mam zamiaru :D jestem wierny serii "piątek 13" , "halloween" i ostatnio "krzyk" :D

• jason86 jason86

ehh wiesz co słabiutko pamiętam ten film ale 1 była niebo lepsza
              piątek i halloween do dziś uważam że to najlepsze slashery :) mają swój niepowtarzalny klimat :)

• PotyS PotyS

oooooo taaaak .....................dziwie sie tylko ze "koszmar z ulicy wiązów" mi jakos nie podchodzi może przez głupią postać freddyego?? nie wiem ale film "freddy kontra jason" jest też fajny:D co do klimatu racja i niestety ja ogladam nowe "slashery" to chce mi sie płakać przez to szambo

• jason86 jason86

Freddy to klasyk ;) nie chcę spammować wysłałem tobie zaproszenie
                  pozdro

• PotyS PotyS

spoko :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: