hiszpan_79 hiszpan_79
ocena: 8

UWAGA MINI SPOILER!!

Miałem dać 7/10, ale za scenę podczas kolacji z szefostwem daje 8/10. Mało co nie padłem ze śmiechu. Ogólnie to bezkompromisowa komedia. Czemu romantyczna? Sam się dziwię... Chyba przez to że ma wątek miłosny we tle. Polecam ;]

• antygrafik
    ocena: 9

Czemu romantyczna? Bo jest o tym, jak to trol zakochuje się wbrew sobie w księżniczce. A ona, o dziwo, w nim. Właśnie obejrzałam po raz już nie wiem który i się zastanawiam kiedy znowu. Pewnie niedługo :).

• hiszpan_79 hiszpan_79

Niach niach niach. Masz rację. To całkowity troll xd Dziś chyba będę musiał ponownie obejrzeć ten film :D:D

• antygrafik

Troll nie troll ale jakie ciacho... mniam.... miłego oglądania :)

• użytkownik usunięty

LOL, a ja jestem grafikiem. ^^
      I tu też opozycja - jaki troll? - Normalny facet.

70% filmu to sama prawda (brzydka czasem ;p). Ale nie 100% - dlatego daję 7/10. ;)
      To fakt - faceci są prości do bólu, a kobiety nadinterpretują nadinterpretację. Dlatego łączymy się w pary, bo tylko w komplecie wychodzi z nas normalny człowiek. Facet sprowadza dziewczynę na ziemię, a dziewczyna wyciąga faceta na wyżyny. Symbioza idealna.

• antygrafik

Pięknie powiedziane :). I bardzo słusznie.
        A o trolla się nie obruszaj. Osobiście bardzo lubię ten typ faceta :).

• użytkownik usunięty

Dziękuję. :D

Nie obruszyłam się, nadmieniłam tylko że się nie zgadzam - niestety jestem trochę przekorna (w końcu - nie mogę mieć samych zalet ;p).
          Bardzo rzadko denerwuje mnie czyjaś wypowiedź na FW, musi to być personalny atak na moją osobę, lub mi znajomą i w dodatku - celny.

Także none taken i serdecznie pozdrawiam.

PS.1: Poza tym, kto mógłby się złościć po tak pięknym skomplementowaniu? ;D
          PS.2: Z ciekawości - dlaczego jesteś antygrafikiem?

• antygrafik

Przekorność to w moim mniemaniu zaleta, więc musisz poszykać innej wady :).
            Dlaczego antygrafik... długa i nudna historia jeszcze z czasów młodości... nie chciałabym jej wywlekac publicznie na wierzch. Pozdrawiam również i miłego popołudnia :).

• Csillag Csillag

teraz to jest nowy orgazm w restauracji który śmiało można porównać do meg ryan :)

• mayka_og mayka_og

dokładnie za to samo oczko w górę. popłakałam się ze śmiechu oglądając tę scenę. a miny pozostałych aktorów - bezcenne

• Karolina230 Karolina230

Butler aż był różowy :D koleżanki do dzisiaj mi mówią, że na następne urodziny kupią mi taki gadżet :D. Mnie jeszcze rozwaliło jak robił z nią zakupy. Ogólnie cały film jest tak śmieszny, że nie mogę przestać oglądać. Ogólnie jeszcze weselej jest w materiałach dodatkowych, ale to już inna prawda... jeszcze brzydsza :D

• moviefun006 moviefun006

tak jak niektórzy z Was - również oglądałam film kilkakrotnie i na pewno niedługo zrobię to znowu, pozdrawiam : )

• doris_dzienisz doris_dzienisz

Obejrzałam ten film jeden raz (ale nie ostatni) i muszę przyznac, że był kapitalny. A wymieniona scenka po prostu powalająca. Gdyby nie towarzyszyły mi śpiące królewny, to pewnie śmiałabym się na całego i leżała na podłodze. A tak... musiałam się powstrzymywac.
      Film zdecydowanie dodaję do moich ulubionych :)

• sonia_6

najbardziej rozwala mnie moment, gdy katherine wylania sie spod stolu i krzyczy: "ŁAŁ!", fantastycznie to zrobila, az plakalam ze smiechu.

• hiszpan_79 hiszpan_79

Wyraz twarzy : "Bezcenny"... całą resztę zaplacisz MasterCard xD

• AmonHen_13
        ocena: 10

Ta komedia jest idealna! Scena na kolacji jest boska, ale też scena z Collinem na stadionie, padłam ze śmiechu, kamera buziaków i on wycierająca spodnie....hahaha!!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: