biedrusw

16 latka grana przez 24 latke. Niestety to widac...

• Marcinekk Marcinekk
    ocena: 7

wg mnie nie bylo tego az tak mocno widac, film 7/10

• 76rookie 76rookie

Może dla Ciebie jest to widoczne, ja oglądając film niczego takiego nie dostrzegłem i prawdę mówiąc przeczytałem to dopiero po filmie. Poza tym jak wyglądają dziewczyny ze szkoły Jenny ? Nie widać różnicy wieku, zresztą jak teraz wyglądają 16-sto latki ? Jak nie jedna 20-sto latka.

• Blue_Angel Blue_Angel

76rookie masz rację...jednak film nie jest o naszych czasach - gdzie laski celowo dodają sobie lat używając w nadmiarze tony kosmetyków "upiększających" ;))
      Dziewczyna choć dość młoda, jednak nie wyglądała na 16 lat.

• 76rookie 76rookie

Masz racje nie jest o naszych czasach, na początku filmu jej makijaż jest znikomy. Ale mimo to jakiś ogromny postęp jeżeli chodzi o kosmetyki nie został poczyniony. Może jest ich tylko więcej. Ja w niej nic nie widziałem, aby nie wyglądała na 16 lat.

• Blue_Angel Blue_Angel

ja też nie zwróciłam na to uwagi, dopiero po poście autorki natchnęło mnie do przyłączenia się do dyskusji, że rzeczywiscie jest w tym jakaś racja... Może ja po prostu w wieku 16 lat wyglądałam po prostu jak dziecko! :)

• BlueLips BlueLips
    ocena: 9

moim zdaniem bez makijażu wyglądała na takie 18 lat, nie przeszkadzało mi to jakoś szczególnie

• Ewodia Ewodia
    ocena: 8

Moim zdaniem wygląda jak nastolatka, dałabym jej jakieś 17 lat. Ma dość delikatną urodę.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: