Maskaradore_ Maskaradore_
ocena: 8

Fascynująca postawa moralna i genialne aktorstwo. Koniecznie zaopatrzyć się w kawę.

• mouse_2 mouse_2
    ocena: 10

Nudny film nie może być dobry. A miał Pan/Pani chyba na myśli, że to film,na który wymaga skupienia

• Maskaradore_ Maskaradore_

Jeden pies - nudny nie oznacza dla mnie bezpośredniej inwektywy - ludzie błędnie odbierają "nudność" jako pejoratywnie nacechowany termin. Może być "wymagający skupienia".

• DaKar DaKar

mnie nawet na sekundę nie znudził.
    Oglądałem go o 3.00 w nocy.

10/10

• kawsar kawsar

...mi rowniez film sie bardzo podobal, bylam mile zaskoczona wypozyczajac go (mozna nawet powiedziec) " w ciemno"...
    z tych filmow, ktore widzialam z P.S.Hoffman'em ten zdecydowanie zagral po mistrzowsku.
    Z checia obejrzala bym go jeszcze raz..

• DaKar DaKar

no to wpadaj na kawę ;)

• kawsar kawsar

...tak, taczej bede miala za daleko jak na druga stone monitora...:]

• Sonny_21 Sonny_21

Wcale nie jest nudny, przynajmniej dla mnie nie był i szczerze powiedziawszy bardzo lubię takie właśnie filmy.

• kabal92 kabal92
    ocena: 6

Jest nudny ale to nie znaczy że zły. Hoffman zagrał świetnie(zwłaszcza ten irytujący akcent) ale sama historia nie jest o jego biografii ale o sprawie morderstwa. Film dobrze opowiedziany ale nie zapadający niczym w pamięci.

• Maskaradore_ Maskaradore_

Otóż to - w wielu wątkach bornię tezy, że nudny nie koniecznie oznacza zły... po prostu brak klasycznej akcji.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: