buttle buttle
ocena: 1

Film po prostu powinien wylądować w koszu na śmieci i tam pozostać, a ich autorów powinno się rozstrzelać. Głupotą było go pokazywanie ludziom, gdyż to kolejny film w sam raz na poziomie małpy i warzywka kinowego. Takie filmy są na pęczki, upośledzony bohater, który nawet nie ma pojęcia co to myślenie i upośledzona fabuła, i jeszcze raz Ci nieszczęśni faszyści. Nie polecam, omijać dalekim łukiem, a swoje bachory trzymać daleko od tego, chyba że hodujecie warzywko.

• TheBlur TheBlur

W ten sposób możesz co najwyżej sprowokować masę ripost... .

• klebley123
    ocena: 10

hymm... Chyba też nie popatrzyłeś na to co kto lubi. Jeżeli nie rozumiesz pojęcia tolerancja to jesteś prostakiem bez poczucia wartości. Po co wypisywać takie głupoty. Nie podoba się ok, każdy ma swój gust. Ale proszę nie bądź Heiterem bo to właśnie takich mamy na pęczki. Pozdrowionka Prostaku :p nazwałem Cię prostakiem tylko po to abyś lepiej przyjrzał się temu co robisz ;)

• klebley123
    ocena: 10

a film wg. mnie bardzo fajny ;)

• kolino3 kolino3

o gustach sie nie rozmawia. ale o filmie mozna. fabuła jest baardzo fantastyczna i bardzo naciagana w wielu miejscach. moim zdaniem, mozna bylo wymyslic cos bardziej interesujacego. no ale film moze sie podobac, aktorzy dopisali i uważam ze gdyby nie oni, czyli znane twarze na ekranie, wiekszosc osob znizylaby ocene przynajmniej o -2.
    Popieram po czesci autora watku, sam nie wroce juz nigdy do tego filmu.

• VanKert VanKert
    ocena: 5

widziałem gorsze... ten można spokojnie obejrzeć!

• Snoopi84 Snoopi84

Chyba cię rodzice nie kochali bachorze!

• buttle buttle

Prostakom nic więcej do szczęścia nie potrzeba, szczerze zazdroszczę wam byle tandeta i masa zadowolona. Tylko wytrzyj nosek.

• Snoopi84 Snoopi84

Słuchaj no "intelektualisto" , mój komentarz był skierowany w twoją wulgarną i prostacką wypowiedź na temat dzieci innych ludzi, które nazwałeś bachorami! Jako że mam syna poczułem się obrażany przez ciebie, pospolity zjadaczu chleba jakich wiele tutaj.
        Co do filmu to raczej bardzo średni i tyle. Daleko mu do filmu który bym chciał drugi raz obejrzeć.

• terron

Nie przesadzaj da się to obejrzeć .Film nie promuje złych wartości a więc nawet i młodszy odbiorca może to spokojnie zobaczyć. Film jest naprawdę głupi ale czego się można było spodziewać.Amerykańska propaganda .W filmie widzimy stany zjednoczone jako jedynego obrońcę ludzkości przed nazistami.Wprawdzie mamy tu francuzów anglików afroamerykanów azjatów ale wszyscy są w armii stanów.Niektóre momenty były tak żenujące ze miałem ochotę to wyłączyć.

• GunsNRoses123 GunsNRoses123

Film, dobry pod każdym względem. Efektów specjalnych, fabuły zakończenia, więc przestań trollować i ogarnij się.

• buttle buttle

Dobry dla prostaków i dzieciaków. Ja nikomu nie bronie karmienia się debilizmem. Ale trzeba mieć chyba z 10 lat aby takie filmy jeszcze lubić, które nic nie wprowadzają nowego. Jeżeli pokazywanie tego samego w setnym filmie w innym opakowaniu nazywasz rozrywką, to się zgadzam film jest super, ale nie dla mnie.

• dYDelf dYDelf

z ludźmi pokroju autora tego tematu po prostu się nie dyskutuje, ale nie mogę się powstrzymać;). bulttle chyba nie ma pojęcia, że film jest adaptacja komiksu Marvela i do tego bardzo dobrą jeśli ktoś nie chce oglądać czerwonych czaszek i kolesi biegających w trykotach z tarczami, owiniętych w amerykańską flagę to zanim zechce obejrzeć film przynajmniej niech zapozna się z trailerem bo oceniać film na 1 można bez niczego od taki kaprys. Film to sztuka, a na ocenę filmu składa się wiele czynników m.in fabuła, reżyseria, aktorstwo, scenografia, kostiumy , efekty specjalne itd. Trzeba być niezłym "fachowcem" żeby takich rzeczy nie wiedzieć lepiej dać 1 i obsmarować film nazywając go debilnym nie znając genezy dajmy komiksu. Gratuluje autorowi posta, swoją drogą "Dziewczyna z Tatuażem" to też gniot który niczego nie reprezentuje ? Propsy dla pana i mam nadzieje , że nie masz dzieci bo były bo to zapewne bezmózgie warzywa.

• buttle buttle

O rany i znów tłumaczyć, myślisz się, jest wiele adaptacji komiksów, które powinny zostać komiksami w tym ten tandetny film. Jeżeli lubisz filmy które nic nie dają/wprowadzają, no ba aż Ci zazdroszczę, niestety ja nie cierpię, dla mnie to plagiat, debilizm kina, wystarczy popatrzeć kilka lat w wstecz (2-3 lata), do kina było na co chodzić (przynajmniej raz w miesiącu), a teraz jest bełkot dla małolatów, do kina nie chodzę (przez ponad rok) bo nie ma na co!. Po czym mam oceniać film? po fabule która jest prze nudnawa i przewidywalna, a że nie jestem dzieckiem po efektach nie będę oceniał chyba z wiadomych powodów. Wspomniałeś o filmie "Dziewczyna z Tatuażem" tak pyta za plagiat i to znacznie gorszy od oryginału. Jeżeli nie chcecie się rozwijać lub nie umiecie oglądajcie w kołku to samo, czy ja wam bronię?

• GunsNRoses123 GunsNRoses123

@dyDelf spójrz w ogóle na oceny tego trolla :
          Kac Vegas w Bangkoku 1/10
          Miłość - WTF?? 9/10
          Piraci z Karaibow 3/10
          SZÓSTY ZMYSŁ 2/10
          Hitman 1/10
          Tyle jedynek w życiu nie widziałem. Co tu pisać, do takiego i tak nic nie dotrze.

• buttle buttle

Troll to jesteś ty, lubisz płytkie filmiki to ci nie wypisuje i nie wytykam palcem, bo te które ty oceniłeś na 10 i tyle aż ich, świadczy tylko o tym że jesteś prostakiem, któremu wystarczy durne filmiki fantasy z głupowatym humorem. Pewnie na filmie jak padnie słowo "penis" to ten film będzie dla ciebie hitem komediowym, żal.

• Srogi_Karciciel

Nie zgodzę się z oceną filmu na 1. Odkrywczy jakiś nie jest, a i akcja trochę nudnawa jak na ekranizacje komiksu, dla mnie film na solidne 5. Jednak z drugiej strony, nie wiem co autor postu spodziewał się po takim filmie? Morału? Drugiego dna? Idąc na taki film z góry wiadomo jak to będzie wyglądało, praworządny bohater, jego przeciwnik (wcielone zło), piękna kobieta i prosta nieskomplikowana fabuła dla każdego widza. Nie mniej nazywanie kogoś warzywem, bo ktoś lubi takie nieskomplikowane kino jest słabe i nie na poziomie, ale widocznie tak inteligentni ludzie jak Pan nie mają z tym problemu.

• buttle buttle

Od każdego filmu czegoś się spodziewam, od tak za to płacę. Ekranizacja komiksów spod marvela to jakaś kpina. Prosta nieskomplikowana fabuła nie jest dla każdego widza! Skąd to wiozłeś? Ja mam dość powielania tych samych fabuł w to coraz wymyślnych opakowaniach. I tak nazywam te warzywka które płacą za taki kicz warzywkami. Po prostu nie rozumiem tego, jak można oglądać w kółko to samo, tylko bohaterowie się zmienią i scenografia. Heroizm już nie jest modny! (no chyba że dla dzieci)

• buttle buttle

No i jeszcze jedno, nie mam czasu ani chęci ocenia debilnych filmików w jakiejkolwiek skali po prostu 1/10 i tyle, nie jest to film aby na to zasługiwał.

• Srogi_Karciciel

OK, z tą rozrywką dla każdego to może i przesadziłem, ale familijna to już pasuje bo całymi rodzinami chodzili na film. Nie mniej, film może dupy nie urywa, ale da się jak dla mnie obejrzeć, nie przeczę powiela schematy, ale jak już pisałem wcześniej spodziewałem się tego. Oczywiście nie mam zamiaru jakoś przekonywać Ciebie do mojego zdania, ale wiem że są dużo gorsze filmy od tego i skoro taki oceniasz na 1, to jak ocenisz gorszy od niego. Moja ocena może być oczywiście też nie do końca obiektywna, bo mam słabość do ekranizacji komiksów.

• Gandalf92 Gandalf92

Skoro jesteś takim znawcą kina, może sam weźmiesz kamerę do ręki i nakręcisz coś godnego uwagi (oczywiście w swoim mniemaniu).. Ciekaw jestem jakbyś zareagował gdyby twój film widzowie ocenili na 1/10. Łatwo jest ocenić. Zalecam powściągliwość. Pozrdo.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: