rony123 rony123

Ten świetny film psuje niestety melodramatyczne zakończenie.Szkoda ze twórcy nie potrafili wysilić się na coś lepszego tylko zmarnowali cały trud aktorski jaki Hanks włożył w tworzenie swojej kreacji.

• aqu32 aqu32
    ocena: 10

Zakończenie napisane przez scenarzystów było akurat bardzo dobre i podkreślało artystyczną wartość tego filmu. Nie wiem jakie inne Ty byś zaproponował, ale mnie osobiście trudno wyobrazić sobie lepsze.

• konrii_2 konrii_2

film fajny ale zakonczenie nietrafione takie nijakie został sam po srodku świata liczyłem ze wróci do swojej zony

• panikociarka panikociarka
        ocena: 7

gdyby był happy-end, to ludzie pisaliby "przesłodzony koniec" i podejrzewam, że bym się z nimi zgadzała. Mi odpowiadało zakończenie.

• shift shift

Zakończenie jest genialne. Nie wyobrażam sobie innego.

• Pulser_X Pulser_X
    ocena: 9

zakończenie jest najlepsze z możliwych i cieszę się, że Ty nie jesteś reżyserem owego The End'u.

• mammoth03 mammoth03

Osobiście zabiłabym, gdyby powrócił do swojej dziewczyny i żyliby długo i szczęśliwie. Nie sądzę, żeby człowiek, który po czterech, czy tam pięciu latach spędzonych na odludziu, zmuszony do mówienia do piłki(którą swoją drogą pokochałam, wraz z Chuckiem) byłby w stanie kiedykolwiek funkcjonować jak reszta społeczeństwa.
    Ewentualnie mógłby zostać na wyspie, ale to byłoby żadne zakończenie.

• lew890 lew890
      ocena: 7

Zakończenie akurat bardzo mi się podobało, szczególnie scena, gdy jest przy suto zaprawionym stole i podnosi tę zapalniczkę. Z kolei ja przyczepiłbym się czegoś innego - pilot, którego pochował miał na sobie pas od spodni. Czemu Chuck go nie zdjął? Wziął facetowi, zupełnie niepotrzebny mu portfel, a pominął rzecz, która naprawdę by mu się przydała.

• GhostDeath GhostDeath
      ocena: 9

Miałem takie wrażenie że będą razem ale na szczęście się myliłem.Końcówka genialna.

• kin1978

Z bezludnej wyspy na bezludne emocjonalnie życie. Taka jest smutna prawda tego filmu. Przeżyć nie zawsze oznacza cieszyć się darowanym życiem
    pozdr

• terragady terragady
      ocena: 8

Mi się wydaje że jest trochę niedopowiedzi. NIe wiadomo co było w tej nie otwartej paczce, oraz w prezencie który dał Kelly przed wylotem.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: