robert9000 robert9000
ocena: 4

Hehe 4/10 na maksa ;]

• lukasz121246 lukasz121246
    ocena: 8

Z czym cię śmieszył

• robert9000 robert9000

Skoro to film o tematyce więziennej to nie było to najwyższych lotów film

• szaleq
        ocena: 10

Moim zdaniem to był film najwyższych lotów. Czy śmieszny? absolutnie. Po prostu nie był "hollywoodzki"... dla niektórych to minus. Ja uważam, że takie kino to coś wspaniałego.

• forcet forcet

SPL. Była masa błędów psychologicznych i logicznych. Np. tuż po wznieceniu powstania, gdzie każda początkowa minuta jest najbardziej stresująca i najwięcej wnosi, Macocha zamiast realizować plan, wziął na przesłuchanie jakiegoś gościa, który przypadkiem znalazł się w celi. Myślę, że tak naprawdę nawet nie powinni zwrócić na niego uwagi. No i końcówka, gdzie gość, który własnie stracił ukochaną, i nie ma bladego pojęcia o życiu więziennym, staje po stronie jakiś babskich więziennych ulepszeń - typu lepsze żarcie, czyste kible, delikatność strażników itp. Jakaś bzdura.

• powene

Wydaje mi się że nie o to mu chodziło, raczej o zemstę, bliżej mu było do współczujących mu więźniów niż do bezwzględnych strażników. Czemu go zabrali na przesłuchanie? BO wyglądał jak ciota, chcieli się zabawić jego kosztem.

• everdelayed everdelayed
    ocena: 8

Oh życzę zajebistego poczucia humoru kolego, naprawdę wszyscy uśmialiśmy się do łez. Jeżeli to jest film niskich lotów dla ciebie, to pewnie nie pogardzisz Hanną Montaną :)

• robert9000 robert9000

nie wydaje mi sie mi ten film akurat sie nie podobał a Tobie tak zobacz sobie film zawód gangster

• Shaker82

już nie pamiętam, ale zawód gangster tak jak ten film oceniłem tak samo - 8/10, tyle, że tamten był angielski, ten bodajże hiszpański i różniły się tematyką...

• Shaker82

Do tego oba tak samo śmieszne, czyli wcale, ale jak od tej strony patrząc to zawód gangster jest bardziej śmieszny, ponieważ występuje w niej przezabawna postać - Pat Tate...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: