vahanara666 vahanara666

Zyjemy w chorych czasach w ktorych kreci sie filmu o mordercach i przedstawia ich jako
wartosciowych, wrazliwych ludzi. Nie wiem do czego posuna sie tworcy moze sa jakis czas
zobacze film o Hansie Franku jako wspanialym administratorze Generalnej Guberni. W
koncy co za roznica zbordniarz czerwony czy brunatny.

• unknow1

Taa ten bandyta wyzwolił ludzi z pod krwawego reżimu Batisty. Ameryce łacińskiej większość ludzi uważa Go za bohatera. Nie siej prawicowej propagandy.

• vahanara666 vahanara666

Oraz wlasnorecznie torturowal ludzi w obozie. Powinien skonczyc na szubienicy tam jest miejsce wszelkiej masci rewolucyjnych pomiotow.

• unknow1

Jeżeli kogoś oskarżasz, to musisz podać dowody jego winy. Daj mi dowody na to, że Che Guevara torturował ludzi...

Humberto Fontovy pt. "Exposing the Real Che Guevara and the Useful Idiots Who Idolize Him" (Prawda o Che Guevarze i użytecznych idiotach, dla których stał się idolem)

• crazy_race crazy_race

O Josephie Kony też teraz tak mówią.

Nie wiem czy mowia ale pisza o nim niezbyt pochlebnie. Nie zdziwie sie kiedy 11 listopada na budynku w ktorym miesci sie Krytyka polityczna zawisnie flaga LRA bo przeciez tam popieraja kazdy postep.

• Oriflamme Oriflamme

Racja! Powinno zamknąć się zatem w takowych obozach Piłsudskiego, który na drodze rewolucyjnej - zamachu stanu - przejął władzę w II RP, obalając DEMOKRACJĘ. Sam Piłsudski ośmielił się być przez całe życie SOCJALISTĄ! CZERWONYM! Największym wrogiem Polski.
        Powinno się też pozamykać (najlepiej rozstrzelać) Jaruzelskiego za złamanie konstytucji narzuconej nam przez Moskwę w formie wprowadzenia stanu wojennego, oraz rozgromić strajki w '81, ponieważ to był rewolucyjny motłoch, siejący zamęt i niszczący kraj.

• Hans Gunsche 66 HansGunsche66

Dobrze powiedziane. Zanim zaczniecie krytykować Che to może poczytajcie o tym co robił Batista z Kubańczykami.

Nie bronie Batisty a jezeli gdzies cos takiego napisalerm to prosze mi to pokazac. Zastapienie jednego siepacza drugim dalo takei efekty ze z Kuby ludzie uciekali i dalej uciekaja.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: