Brianna_fw Brianna_fw

Film bez rewelacji, broni się dobrą obsadą. Należy do serii filmów, o których szybko się
zapomina...

• lukgof

Zgadzam się z Tobą, że ten film jest dość przeciętny. Bardzo przewidywalny był dla mnie scenariusz i wydarzyło się to czego się cały czas spodziewałem. Cały obraz jeszcze starali się ratować aktorzy bo według mnie ich gra była na przyzwoitym poziomie (zwłaszcza Neesona, choć Moore też nieźle). Dobra była też ścieżka dźwiękowa, która ładnie współgrała z obrazem co dość poprawiło cały film. Na plus mogę jeszcze powiedzieć, że produkcja Egoyana w dobry sposób ukazuje ludzką psychikę ich sposób zachowania, a także przypomina jak ciężko jest utrzymać nić zaufania z kimś bliskim poprzez zatracenie się w swoim świecie i swoich problemach. Ogólnie "Chloe" jest to film mocno przeciętny, z przewidywalnym scenariuszem, który można lecz nie trzeba zobaczyć. Ja go oceniam 6/10

• Camilla3 Camilla3

Nic specjalnego, spodziewałam się czegoś innego. Gra aktorów była taka nijaka, powinni włożyć w nią więcej emocji, a tutaj wszystko na zimno. Jakoś się oglądało, ale film całkiem przeciętny.

• pattieeem pattieeem
    ocena: 8

zajebisty nie znasz się kolezko widocznie jestes gejem sorry ale taka jest prawda

• monicca17
      ocena: 3

Haha, wiedziałam, że napaleńcom się spodoba. Zapewne tylko i wyłącznie ze względu na erotyczne zabarwienie. To smutne.

Dla mnie film słaby. I na taką ocenę ode mnie zasłużył. Z trudem dobrnęłam do końca. (a zrobiłam to tylko dla aktorów, choć nawet oni nie uratowali tego filmu)

3/10

• ola911
    ocena: 7

zgadzam sie, ten film wg ,mnie broni tylko obsada a w szczegolnosci piekna autorka wcielajaca sie w postac Chloe.

• agapoem agapoem

Właśnie skończyłam oglądać i rzeczywiście, film niezły ale przewidywalny i dość schematyczny w fabule, różnić od innych może go jedynie to, że jest ,,związek" kobiety z kobietą. Zdecydowanie nie jest to film, o którym się pamięta; spodziewałam się czegoś lepszego

• distantvoice distantvoice
    ocena: 7

Ale zanim wydaliście wyrok, zastanowiliście się przez chwilę, dlaczego reżyser pokazuje nam na końcu cieplarnię oraz co przedstawia zdjęcie wiszące w domu bohaterów? I nad kilkoma (a w zasadzie wieloma) innymi "szczegółami"?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: